werkgevers

Stagiaires

Stagiaires waar u wijzer van wordt

Bij een goede stage snijdt het mes aan twee kanten. Uw onderneming heeft er werkelijk iets aan èn de stagiair(e) wint aan ervaring en praktisch inzicht. Bij Sharp and Smart zijn we alert op die wederzijdse waarde. U kunt putten uit kersverse kennis van iemand die in de afronding van een HBO- of WO-studie zit. De student in kwestie kan de theorie echt in praktijk brengen, en er is geen betere leerschool dan: doen! 


HBO, WO èn Smart Academy

Voor we studenten naar een waardevolle stage begeleiden, trainen we ze in onze interne Smart Academy. Hier gaan we heel concreet in op wat het betekent om binnen een onderneming een commerciële functie te vervullen. De stap van theorie naar praktijk blijkt toch vaak een lastige hobbel. Door de training is een stagiair(e) van Sharp and Smart vanaf dag één van zoveel mogelijk betekenis voor u. U wordt er beiden wijzer van. Lees hier meer over de inhoud van deze interne training.


Zinvolle stage-opdrachten

De stagiair(e) die Sharp and Smart voordraagt, gaat samen met de hogeschool of universiteit en uw organisatie een passende (afstudeer)opdracht uitvoeren. Bij de uitvoering daarvan leert de stagiair(e) bijna en passant hoe het is om in een werkomgeving te functioneren; de schoolbank wordt een bureaustoel. En dat is zeker een verschil. 

Ook kan Sharp and Smart Recruitment, indien nodig,  de payroll voor u faciliteren. Hierdoor loopt u geen risico en worden alle administratieve werkzaamheden uit handen genomen.

U kunt denken aan de volgende typen stage-opdrachten:

  • Concurrentie analyse
  • Marktonderzoek
  • Klantevredenheid onderzoek

Dt is slechts een willekeurige greep uit onze meest voorkomende stage-onderwerpen. Vraag onze adviseur info@sharpandsmart.nl naar de mogelijkheden, wij hebben zeker de student die past bij de stage-opdracht die u voor ogen hebt. 


Kosten

Zodra de student voor u aan het werk gaat, brengt Sharp and Smart eenmalig € 750,- euro in rekening. We bemiddelen voor u op basis van no cure no pay. Het is mogelijk om de kandidaat na de stage in dienst te nemen. Hier zijn wel kosten aan verbonden.

Van bijbaan tot carrière

Onze stagiaires staan aan het begin van hun carrière, ook bij Sharp and Smart. Wij nemen ze bij de hand, tot ze klaar zijn voor hun eerste echte startersfunctie.
Lees voor meer informatie over deze opzet: www.sharpandsmart.nl/vanbijbaantotcarriere.

Kijk voor informatie over onze diensten op www.sharpandsmart.nl/brochure of neem contact op via info@sharpandsmart.nl . Bellen kan ook: 070-8008140

Personeel nodig?

Ma-vrij bereikbaar van 09:00-18:00

070 8008140

of stuur een e-mail naar:

info@sharpandsmart.nl

Volg ons
Onder voorbehoud van alle rechten © 2019. Sharp & Smart B.V.