Office

Sharp and Smart Recruitment is de betrouwbare partner in de werving en selectie van Office functies. Met meer dan 10 jaar ervaring in het vak, weten wij precies hoe wij de juiste kandidaten voor elke Office-functie kunnen selecteren. Van Officemanager of Marketeer tot aan een financieel medewerker.

Tijdens de werving analyseren we de behoeften van de organisatie, het identificeren van kwalificeerde kandidaten, het evalueren van potentiële kandidaten en het selecteren van de beste kandidaat. Bij het scannen van kandidaten wordt er gekeken naar hun kennis, ervaring en vaardigheden die relevant zijn voor de functie in kwestie. Daarnaast kijken wij ook verder dan het CV, past de kandidaat in de bedrijfscultuur bijvoorbeeld.

 

Download brochure

Office

Actuele vacatures

Begin vandaag nog met de zoektocht naar een nieuwe uitdaging en zet de volgende stap in je carrière.

Clientsupport Rotterdam

Clientsupport Rotterdam

Rotterdam
Fulltime
Medior (3 - 5 jaar ervaring)

Ben jij de klantgericht en los je graag problemen op? Lees dan snel verder! Jij bent de persoon waarbij mensen aankloppen voor advies en dit geef jij graag! Hoe fijn zou het zijn als je hiervoor goed betaald zou worden! Voor een heel gezellig bedrijf waar er uiteraard ook erg hard gewer...

Salarisadministrateur Amsterdam

Salarisadministrateur Amsterdam

Amsterdam
Fulltime
Medior (2 - 5 jaar ervaring)

Niet je ‘standaard’ salarisadministrateur functie  Het bedrijfsplan voor dit bedrijf ontstond op de achterkant van een bierviltje. De setting - een voetbalkantine, twee vrienden en de prangende vraag: ‘hoe kunnen we zonder het gedoe rondo...

Wij begrijpen als geen ander dat office personeel een sleutelrol heeft in de organisatie. Zij zijn van dusdanig belang in de dagelijkse gang van zaken en zijn het gezicht van jouw bedrijf. Hiernaast een greep van verschillende Office vacatures die wij vaak vervullen. Staat de positie waar je naar op zoek bent er niet tussen? Geen paniek. Neem gerust contact met ons op en we helpen je graag met het vinden van de juiste baan of kandidaat.

Terugbelverzoek

Blijf op de hoogte

Wij houden je graag up-to-date van alles wat er speelt bij en om Sharp and Smart Recruitment. Daarnaast is de arbeidsmarkt constant in beweging en delen wij bepaalde trend en ontwikkelingen.

Trends voor 2024: “vraag naar vast personeel neemt toe”.
1-11-2023

Trends voor 2024: “vraag naar vast personeel neemt toe”.

Helpen in de groei die jullie voor ogen hebben

Helpen in de groei die jullie voor ogen hebben

Door de jarenlange ervaring weten wij als geen ander hoe verschillend elke organisatie kan zijn. Door ons grote netwerk van kandidaten en onze persoonlijke begeleiding tijdens het wervingsproces zorgen wij voor de juiste match.

Brochure downloaden

Maak het jezelf makkelijk, en benut
onze recruitment specialiteiten.

Maak het jezelf makkelijk, en benut onze recruitment specialiteiten

Het vinden en vasthouden van het juiste personeel kan een grote uitdaging zijn. Mogelijk dat je dit zelf al hebt ondervonden. Het is daarom dat wij onze dienstverlening erop hebben ingericht deze zorg voor ondernemers weg te nemen. Met Sharp and Smart Recruitment kunnen bedrijven zorgen dat hun organisatie sterk en competitief blijft.