Sales

Sharp and Smart Recruitment is de betrouwbare partner in de werving en selectie van Sales functies. Met meer dan 10 jaar ervaring in het vak, weten wij precies hoe wij de juiste kandidaten voor elke Sales-functie kunnen selecteren. Van Junior New Business manager tot aan Senior Sales manager. Onze kandidaten helpen jullie de commerciele doelstellingen te behalen. 

Tijdens de werving analyseren we de behoeften van de organisatie, identificeren we gekwalificeerde kandidaten, vervolgens gaan we in gesprek met potentiële profielen en selecteren we uiteindelijk de beste kandidaat(en). Bij het scannen van kandidaten wordt er gekeken naar hun kennis, ervaring en vaardigheden die relevant zijn voor de functie in kwestie. Daarnaast kijken wij ook verder dan het CV, past de kandidaat bijvoorbeeld in de bedrijfscultuur.

 

Download brochure

Sales

Actuele vacatures

Begin vandaag nog met de zoektocht naar een nieuwe uitdaging en zet de volgende stap in je carrière.

Clientsupport Rotterdam

Clientsupport Rotterdam

Rotterdam
Fulltime
Medior (3 - 5 jaar ervaring)

Ben jij de klantgericht en los je graag problemen op? Lees dan snel verder! Jij bent de persoon waarbij mensen aankloppen voor advies en dit geef jij graag! Hoe fijn zou het zijn als je hiervoor goed betaald zou worden! Voor een heel gezellig bedrijf waar er uiteraard ook erg hard gewer...

Salarisadministrateur Amsterdam

Salarisadministrateur Amsterdam

Amsterdam
Fulltime
Medior (2 - 5 jaar ervaring)

Niet je ‘standaard’ salarisadministrateur functie  Het bedrijfsplan voor dit bedrijf ontstond op de achterkant van een bierviltje. De setting - een voetbalkantine, twee vrienden en de prangende vraag: ‘hoe kunnen we zonder het gedoe rondo...

Hiernaast een greep van verschillende Sales vacatures die wij vaak vervullen. Binnen de Sales posities zijn er natuurlijk nog veel meer verschillende posities. Staat de positie waar je naar op zoek bent er niet tussen? Geen paniek. Neem gerust contact met ons op en we helpen je graag met het vinden van de juiste baan of kandidaat.

Terugbelverzoek

Blijf op de hoogte

Wij houden je graag up-to-date van alles wat er speelt bij en om Sharp and Smart Recruitment. Daarnaast is de arbeidsmarkt constant in beweging en delen wij bepaalde trend en ontwikkelingen.

Trends voor 2024: “vraag naar vast personeel neemt toe”.
1-11-2023

Trends voor 2024: “vraag naar vast personeel neemt toe”.

Waarom kiezen voor Sharp and Smart Recruitment?
14-08-2023

Waarom kiezen voor Sharp and Smart Recruitment?

Waarom kiezen voor Sharp and Smart Recruitment? Onze bewezen staat van dienst, toewijding aan kwaliteit en diepgaand begrip van de arbeidsmarkt maken ons de ideale partner voor uw personeelsbehoeften. Ontdek hoe wij jou organisatie kunnen versterken…

Lees meer
Helpen in de groei die jullie voor ogen hebben

Helpen in de groei die jullie voor ogen hebben

Door de jarenlange ervaring weten wij als geen ander hoe verschillend elke organisatie kan zijn. Door ons grote netwerk van kandidaten en onze persoonlijke begeleiding tijdens het wervingsproces zorgen wij voor de juiste match.

Brochure downloaden

Maak het jezelf makkelijk, en benut
onze recruitment specialiteiten.

Maak het jezelf makkelijk, en benut onze recruitment specialiteiten

Het vinden en vasthouden van het juiste personeel kan een grote uitdaging zijn. Mogelijk dat je dit zelf al hebt ondervonden. Het is daarom dat wij onze dienstverlening erop hebben ingericht deze zorg voor ondernemers weg te nemen. Met Sharp and Smart Recruitment kunnen bedrijven zorgen dat hun organisatie sterk en competitief blijft.