More than a match
Sharp & Smart recruitment

We are Sharp and Smart

Sharp and Smart is opgericht in 2010. Over de meer dan tien jaar dat wij bestaan zijn wij uitgegroeid van ambitieuze startup tot een professionele, volwassen en ervaren HR-dienstverlener.

Verder gaan dan de match is waar wij ons van meet af aan onderscheiden. Opdrachtgevers en kandidaten omschrijven ons als betrokken, recht door zee en professioneel. Zo ook in het uitzonderlijke geval iets niet gaat zoals het hoort, stijgen wij boven onszelf uit.

Deze persoonlijke en zakelijke betrokkenheid wordt gevoed door onze ondernemersgeest en eigenschap ons echt te kunnen verplaatsen in de behoefte van de opdrachtgever en kandidaat. We bespreken daarom niet alleen de behoefte van vandaag maar ook de wens van morgen.

Visie

Sharp and Smart heeft door de jaren heen geleerd dat de persoonlijke benadering en zakelijke betrokkenheid als een zeer waardevol en onderscheidend goed wordt gezien.

Het is dan ook niet vreemd dat wij er dagelijks hard aan werken deze eigenschappen na te leven. Dit doen wij o.a. door te luisteren voorbij de vraag, lange termijn visies en doelstellingen te bespreken en door pas echt tevreden te zijn wanneer jij dat bent.

In de basis is werving & selectie recht toe recht aan. Echter is ieder mens even uniek als de vraag die hij of zij stelt. Hoe bijzonder, uitdagend of eenvoudig ook, wij staan voor je klaar.

Team
Sharp and Smart

Direct meer weten

Direct
meer weten

Neem dan contact met ons op via info@sharpandsmart.nl of bel ons op nummer 070−8008140.
Mocht je op je gemak nog eens alles rustig door willen nemen, download dan hier onze (digitale) brochure.

Download