Human
Resources

Sharp and Smart Recruitment is de betrouwbare partner in de werving en selectie van Human Resources functies. Met meer dan 10 jaar ervaring in het vak, weten wij precies hoe wij de juiste kandidaten voor elke HR-functie kunnen selecteren.

Tijdens de werving analyseren we de behoeften van de organisatie, het identificeren van kwalificeerde kandidaten, het evalueren van potentiële kandidaten en het selecteren van de beste kandidaat. Bij het scannen van kandidaten wordt er gekeken naar hun kennis, ervaring en vaardigheden die relevant zijn voor de functie in kwestie. Daarnaast kijken wij ook verder dan het CV, past de kandidaat in de bedrijfscultuur bijvoorbeeld.

 

Download brochure

Human Resources

Actuele vacatures

Begin vandaag nog met de zoektocht naar een nieuwe uitdaging en zet de volgende stap in je carrière.

Bikeshift Stage

Bikeshift Stage

Den Haag
Fulltime
Stagair

Stagair bij Bikeshift: Ben je een nieuwsgierige en ondernemende HBO/MBO student(e) met interesse in de wereld van recruitment en planning? Begin dan als stagiair(e) bij Bikeshift en ondersteun de Recruiters/planners van Bikeshift bij alles wat ze doen. Stap voor stap zullen we je begele...

Planner Bikeshift

Planner Bikeshift

Den Haag
Fulltime
Junior (0 - 2 jaar ervaring)

Planner / recruiter Bikeshift Voor Bikeshift zijn we op zoek naar een HR Medewerker of Recruiter/ Planner. Ons fonkelnieuw gebrande bedrijf ontwikkelt zich mega snel en we zijn op zoek naar nieuwe collega’s die klaar zijn om bij te dragen aan deze groei. Als HR Medewerker help je ons me...

Hiernaast een greep van verschillende Human Resources vacatures die wij vaak vervullen. Binnen de Human Resources posities zijn er natuurlijk nog veel meer verschillende posities. Staat de positie waar je naar op zoek bent er niet tussen? Geen paniek. Neem gerust contact met ons op en we helpen je graag met het vinden van de juiste baan of kandidaat.

Terugbelverzoek

Blijf op de hoogte

Wij houden je graag up-to-date van alles wat er speelt bij en om Sharp and Smart Recruitment. Daarnaast is de arbeidsmarkt constant in beweging en delen wij bepaalde trend en ontwikkelingen.

Vijf veel voorkomende fouten in cv’s (en hoe je die kunt voorkomen)
18-04-2024

Vijf veel voorkomende fouten in cv’s (en hoe je die kunt voorkomen)

Movement year, recruiters kunnen helpen
19-03-2024

Movement year, recruiters kunnen helpen

Navigeren door de Arbeidsmarkt van 2024: Hoe Sharp and Smart Recruitment Innovatie en Expertise Combineert
20-12-2023

Navigeren door de Arbeidsmarkt van 2024: Hoe Sharp and Smart Recruitment Innovatie en Expertise Combineert

Helpen in de groei die jullie voor ogen hebben

Helpen in de groei die jullie voor ogen hebben

Door de jarenlange ervaring weten wij als geen ander hoe verschillend elke organisatie kan zijn. Door ons grote netwerk van kandidaten en onze persoonlijke begeleiding tijdens het wervingsproces zorgen wij voor de juiste match.

Brochure downloaden

Maak het jezelf makkelijk, en benut
onze recruitment specialiteiten.

Maak het jezelf makkelijk, en benut onze recruitment specialiteiten

Het vinden en vasthouden van het juiste personeel kan een grote uitdaging zijn. Mogelijk dat je dit zelf al hebt ondervonden. Het is daarom dat wij onze dienstverlening erop hebben ingericht deze zorg voor ondernemers weg te nemen. Met Sharp and Smart Recruitment kunnen bedrijven zorgen dat hun organisatie sterk en competitief blijft.