Teamleider tankstation regio Utrecht Utrecht
Teamleider tankstation regio Utrecht
Begin direct met solliciteren! Bekijk alle vacatures

Teamleider tankstation regio Utrecht

Voor onze opdrachtgever, een familiebedrijf met een uitgebreid netwerk van tankstations door heel Nederland, zijn wij op zoek naar een enthousiaste teamleider! In deze rol ben je onder meer verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding, het plaatsen van bestellingen en de aanname van personeel. Heb jij leidinggevende ervaring en vind jij het leuk om ervoor te zorgen dat elke gast een optimale beleving heeft? Lees dan snel verder!

Over de opdrachtgever:

Onze opdrachtgever is een familiebedrijf met meer dan 150 tankstations door heel Nederland. Als motto hanteren zij 'lokaal en dichtbij'. De moderne voorzieningen van de stations en de servicegerichte instelling van de medewerkers zorgen ervoor dat veel klanten kiezen voor onze opdrachtgever.

Hun doel is om voor elke gast een optimale beleving neer te zetten. Naast het verkopen van brandstoffen beschikken zij over moderne, gesorteerde shops met uitstekende koffie, heerlijke ‘easy snacks’ (zoete/hartige snacks en sandwiches) en wasstraten. Gastvrijheid en klantvriendelijkheid staat hierbij hoog in het vaandel!

Omschrijving van je dagelijkse werkzaamheden:

Als teamleider bij onze opdrachtgever heb je verschillende verantwoordelijkheden. Je organiseert de dagelijkse gang van zaken en stuurt de medewerkers aan. Hierbij is het de bedoeling dat elke gast een mooie beleving meemaakt, dus gastvrijheid en klantvriendelijk zijn zeer belangrijk! Ook ben je verantwoordelijk voor het aannamebeleid van jouw store, je mag dus zelf je medewerkers selecteren. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor alle administratie. Je plaatst bestellingen, maakt roosters en controleert dagelijks de kas.

Je bent een echte ‘people manager’ en vindt het leuk om mensen te motiveren en te coachen in hun dagelijkse werkzaamheden. Ook ben je verantwoordelijk voor het trainen van nieuwe medewerkers en zorg je ervoor dat er een positieve werksfeer op de vloer is. Jij zorgt ervoor dat alles, elke dag, soepeltjes verloopt!

Gezocht profiel:

 • Minimaal MBO4 werk- en denkniveau;
 • Fulltime (38u per week)
 • Commerciële instelling;
 • Minimaal 1 jaar leidinggevende ervaring;
 • Achtergrond in de horeca of retail;
 • Gastvrij en klantvriendelijk!

Wat krijg je hiervoor terug?

 • Werken in een leuke omgeving met mooie, nieuwe uitdagingen;
 • Leuke collega’s en een goede werksfeer;
 • Goed salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden (bijv tankpas met korting);
 • Direct een contract bij de opdrachtgever;
 • Volop trainingen om jezelf te ontwikkelen en mogelijkheden om door te groeien!

Solliciteren

Ben jij enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? Onderneem dan nu actie door te solliciteren via info@sharpandsmart.nl of te bellen naar 070-8008140.

Solliciteren met account Solliciteren zonder account

Nog geen account? Schrijf je dan nu in!

Algemene informatie

Locatie

Utrecht

Functie

Detailhandel, Horeca

Dienstverband

Fulltime

Niveau

MBO, HBO/WO

Categorie

Leidinggevend, Ervaren

Sluitingsdatum aanmelding

19-02-2021