Sales medewerker Den Haag
Sales medewerker
Begin direct met solliciteren! Bekijk alle vacatures

Sales medewerker

Altijd al willen werken voor een marktleider binnen de FMCG? Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een enthousiaste en spontane Sales medewerker in de regio Den Haag/Rotterdam! Het in de markt zetten van een nieuw product, het opbouwen van leuke klantrelaties en het inzetten van je eigen netwerk is waar je binnen deze functie verantwoordelijk voor bent. Sta je aan het begin van je carrière, of heb je al enkele jaren ervaring en zou je graag bij één van de grootste bedrijven ter wereld willen werken? Lees dan snel verder!

Wat ga je doen?

Als sales medewerker bij onze opdrachtgever krijg jij de unieke kans om een nieuw product in de markt te gaan zetten! Dit doe je door langs verschillende retailers binnen jouw regio te gaan, de consumenten aan te spreken en enthousiast te maken over het nieuwe product. Ook binnen je eigen netwerk ben je bezig met de promotie. Dit kun je doen door bijvoorbeeld een evenement te organiseren of op een andere manier het product te promoten. Vanuit de opdrachtgever krijg je hiervoor alle middelen die nodig zijn. Daarnaast is het van belang dat jij alle relaties die je hebt opgebouwd goed onderhoud en ondersteunt, aftersales is dus ook een belangrijk onderdeel van jouw werkzaamheden. Op die manier kunnen jullie samen verder groeien!

Werken als sales medewerker betekent dus werken in een zeer dynamische functie. Daarnaast zijn er binnen korte termijn volop doorgroeimogelijkheden (zowel nationaal als internationaal), waardoor jij snel carrière kunt maken binnen één van de grootste bedrijven ter wereld!

Over de opdrachtgever:

Onze opdrachtgever is één van de grootste bedrijven binnen de FMCG. Zij ontwikkelen op een innovatieve manier nieuwe producten, die zij vervolgens groots in de markt brengen. Werken bij onze opdrachtgever betekent werken in één van de grootste organisaties ter wereld! Je krijgt volop (internationale) doorgroeimogelijkheden en wordt goed begeleid gedurende je carrière.

Gezocht profiel:

 • Minimaal een afgeronde MBO4 opleiding;
 • Commercieel ingesteld;
 • Sociaal, je maakt met iedereen een praatje;
 • Ambitieus en gedreven;
 • Welwillend om door te groeien naar het hoofdkantoor!

Wat krijg je hiervoor terug?

 • Werken voor een grote, internationale organisatie;
 • Leuke collega's;
 • Veel vrijheid en zelfstandigheid;
 • Veel doorgroeimogelijkheden, sky is the limit!;
 • Basissalaris rond de €2600,-;
 • 13e maand en 37,5 vakantiedagen per jaar;
 • Direct een contract bij de opdrachtgever!

Solliciteren

Ben jij enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? Onderneem dan nu actie door te solliciteren via info@sharpandsmart.nl of te bellen naar 070-8008140.

Solliciteren met account Solliciteren zonder account

Nog geen account? Schrijf je dan nu in!

Algemene informatie

Locatie

Den Haag

Functie

Sales, Detailhandel

Dienstverband

Parttime, Fulltime

Niveau

MBO, HBO/WO

Categorie

Startersfunctie, Ervaren

Sluitingsdatum aanmelding

03-04-2021