Ondernemende Accountmanager Hospitality Amsterdam
Ondernemende Accountmanager Hospitality
Begin direct met solliciteren! Bekijk alle vacatures

Ondernemende Accountmanager Hospitality

Voor onze opdrachtgever, een bedrijf dat verschillende field marketing diensten aanbiedt, zijn wij op zoek naar een gedreven en enthousiaste Accountmanager Hospitality. In deze rol krijg jij de mogelijkheid om bestaande relaties verder uit te breiden en nieuwe klanten binnen te halen, waardoor deze tak wordt uitgebouwd. Lijkt het jou leuk om samen met klanten binnen de hospitality branche leuke samenwerkingen/belevingen op te zetten en beschik jij over een winnaarsmentaliteit? Lees dan snel verder!

Over de opdrachtgever:

Onze opdrachtgever is in 1988 opgericht en gespecialiseerd in het aanbieden van verschillende field marketing diensten. Door onderzoek te doen naar de juiste doelgroep kunnen zij merkkeuze stimuleren via interactiemarketing en de aankoop van een product triggeren door POS optimalisatie. Zij houden zich onder meer bezig met instore en nearstore activatie, sampling en promotie, hospitality en winkelactivatie. Hierdoor zijn zij in staat om merken een menselijk gezicht te geven.

Wanneer je aan de slag gaat bij onze opdrachtgever, kom je terecht in een open en transparante omgeving. Er wordt op een eerlijke manier met elkaar gecommuniceerd en iedereen wordt gemotiveerd om zijn/haar input te geven. Daarnaast vinden zij persoonlijke ontwikkeling ook heel belangrijk, daar is dan ook veel ruimte voor!

Omschrijving van je dagelijkse werkzaamheden:

Als Accountmanager Hospitality heb je bij onze opdrachtgever een veelzijdige rol. Je bent verantwoordelijk voor het relatiebeheer met bestaande klanten en zorgt ervoor dat deze relaties waar mogelijk verder worden uitgebouwd. Wanneer een samenwerking is opgestart, ga jij intern met projectmanagers aan de slag om ervoor te zorgen dat alles goed geregeld wordt (van materiaal tot aan personeel). Als contactpersoon van de klant blijf jij nauw betrokken bij het gehele proces en zorg jij voor een tevreden klant, zodat er in de toekomst vaker samengewerkt kan worden.

Daarnaast krijg je de mogelijkheid om deze tak verder uit te breiden. Dit betekent dat je vanuit een stabiele basis de unieke kans krijgt om te gaan ondernemen en de hospitality tak zoveel mogelijk te laten groeien! Door jouw eigen netwerk en expertise weet jij binnen te komen bij verschillende klanten binnen de hospitality branche. Jouw ondernemende geest zorgt ervoor dat je kansen ziet om nieuwe samenwerkingen aan te gaan en daar ook goed op inspeelt. Je krijgt veel ruimte om op je eigen manier new business binnen te halen, creativiteit hierin wordt gestimuleerd. Ook inhoudelijk kun je met je klanten verschillende kanten op. Je kunt bijvoorbeeld samenwerkingen opstarten met bepaalde hospitality locaties, maar ook met bepaalde merken die events (willen) organiseren. Vervolgens besluit je met de klant of er alleen hostess(en) geleverd worden, of dat jullie een samen een merkbeleving neer gaan zetten.

In deze rol rapporteer je direct aan het MT van onze opdrachtgever. Samen met hen kun je jouw ideeën en eventuele prospects bespreken, en zij zullen je van advies/sturing voorzien waar nodig. Ook is er een complete HR-afdeling aanwezig, die de zoektocht naar het juiste personeel verder op zal pakken.

Gezocht profiel:

 • Minimaal drie jaar commerciële werkervaring;
 • Affiniteit met/ervaring in de hospitalitybranche;
 • In staat om lange termijn relaties op te bouwen;
 • Netwerker en sociale instelling;
 • Winnaarsmentaliteit, je wilt succesvol zijn;
 • Betrouwbaar.

Wat krijg je hiervoor terug?

 • Werken in een ambitieuze en dynamische organisatie;
 • De kans om de hospitality tak verder op te zetten en uit te breiden;
 • Werken met leuke collega's;
 • Mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen;
 • Salaris tussen de €3200-4000 (afhankelijk van ervaring);
 • Goede bonusstructuur;
 • Direct een contract bij de opdrachtgever.

Solliciteren

Ben jij enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? Onderneem dan nu actie door te solliciteren via info@sharpandsmart.nl of te bellen naar 070-8008140.

Solliciteren met account Solliciteren zonder account

Nog geen account? Schrijf je dan nu in!

Algemene informatie

Locatie

Amsterdam

Functie

Sales, Detailhandel, Horeca

Dienstverband

Fulltime

Niveau

MBO, HBO/WO

Categorie

Ervaren

Sluitingsdatum aanmelding

21-03-2020