Nieuwsbericht

Kandidaat aan het woord: Wiebe Vree, werkzaam via Sharp & Smart sinds 2014

Wiebe de Vree, 25 jaar, woonachtig in Amsterdam. Werkzaam via Sharp & Smart sinds 2014.

Omdat wij geloven in een langdurige samenwerking met onze klanten en kandidaten is het van groots belang dat beiden op hun wenken worden bediend. Geen tevreden klant zonder een goede kandidaat en andersom.

Hieronder een qoute van Wiebe Vree die via ons het trajact van Bijbaan tot Cariere bijna helemaal heeft doorlopen:

'' Tijdens mijn studententijd was ik op zoek naar een leuke bijbaan waar ik op een ongedwongen manier kennis kon maken met het bedrijfsleven. Via een vriend kwam ik in aanraking met Sharp & Smart. Zij gaven mij de mogelijkheid om een leuk zakcentje te verdienen, maar het allerbelangrijkste was voor mij de flexibiliteit die het gaf. Veel werken wanneer dat mogelijk was, minder wanneer je de focus op andere dingen moest leggen. Hierdoor heb ik leuke klussen gehad, onder andere bij de telefoonprovider Simpel.nl, de Bijenkorf en als laatst bij de start-up MR MARVIS. Hier ben ik nu ook doorgegroeid naar een stageplek zodat ik mijn studie kan afronden. Dit is dan ook de reden dat ik iedereen Sharp & Smart kan aanraden.''


Bedankt voor je bijdrage Wiebe. Ben je na het lezen van dit nieuwsbreicht enthousiast geworden? Wij helpen je graag bij het vinden van een passende baan. Neem gerust contact met ons op via 070-8008140 of mail naar info@sharpandsmart.nl  en wij helpen je met het vinden van je droombaan.

Datum: 4 oktober 2018

Begin direct met solliciteren!

Maak je profiel compleet om automatisch gematched te worden aan de bijbanen en startersfuncties in de commerciële sector.

Personeel nodig?

Ma-vrij bereikbaar van 09:00-18:00

070 8008140

of stuur een e-mail naar:

info@sharpandsmart.nl

Volg ons
Onder voorbehoud van alle rechten © 2019. Sharp & Smart B.V.