Financieel administratief medewerker Den Haag
Financieel administratief medewerker
Begin direct met solliciteren! Bekijk alle vacatures

Financieel administratief medewerker

Voor onze opdrachtgever, een vastgoedbedrijf met veel ervaring in (leegstand)beheer, zijn wij op zoek naar een sociale financieel administratief medewerker. In deze rol ga jij je onder meer bezighouden met het controleren van facturen, het klaarzetten van betalingen en het maken van afrekeningen. Dit doe je in een gezellige en informele organisatie, waar veel ruimte voor eigen inbreng en initiatief is. Klinkt dit interessant? Lees dan snel verder!

Over de opdrachtgever:

Onze opdrachtgever is een innovatief vastgoedbedrijf met veel ervaring in (leegstand)beheer. Zij werken samen met onder meer vastgoedbeheerders, gemeenten en woningcorporaties. Voor hun klanten nemen zij de zorg van vastgoed volledig uit handen. Zij denken mee met hun klanten over de mogelijkheden en ontwikkelen/realiseren concepten op maat.

Wanneer je bij onze opdrachtgever aan de slag gaat, kom je terecht in een informeel team. Er is veel ruimte voor eigen inbreng en je krijgt de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen. Daarnaast staat er elke dag lekkere lunch voor je klaar, en ga je werken in een mooi kantoor aan de grachten van Den Haag inclusief bootje!

Omschrijving van je dagelijkse werkzaamheden:

Als financieel administratief medewerker heb je een veelzijdige functie. Je bent verantwoordelijk voor het controleren van facturen en klaarzetten van betalingen. Je bereidt afrekeningen en de btw afdracht voor en je onderhoudt nauw contact met de accountant. Ook houd je je bezig met het incasseren van de huur en pak je het debiteurenbeheer op. Daarnaast stel je huurovereenkomsten voor nieuwe huurders op en sta je in contact met huurders om eventuele vragen te beantwoorden. Een zeer uiteenlopende functie dus!

Gezocht profiel:

  • Minimaal MBO werk- en denkniveau;
  • Enige ervaring met administratieve werkzaamheden;
  • Sociale en energieke instelling;
  • Affiniteit met vastgoed;
  • Tussen de 16 en 32 uur per week beschikbaar (in overleg)

Wat krijg je hiervoor terug?

  • Werken in een leuke organisatie;
  • Werken in een leuk kantoor inclusief bootje aan de grachten van Den Haag;
  • Mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen;
  • Goed salaris;
  • Meteen een contract bij de opdrachtgever!

Solliciteren

Ben jij enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? Onderneem dan nu actie door te solliciteren via info@sharpandsmart.nl of te bellen naar 070-8008140.

Solliciteren met account Solliciteren zonder account

Nog geen account? Schrijf je dan nu in!

Algemene informatie

Locatie

Den Haag

Functie

Administratief, Communicatie, Financieel

Dienstverband

Parttime, Fulltime

Niveau

MBO, HBO/WO

Categorie

Startersfunctie, Ervaren

Sluitingsdatum aanmelding

23-02-2021