Financieel administratief medewerker Den Haag
Financieel administratief medewerker
Begin direct met solliciteren! Bekijk alle vacatures

Financieel administratief medewerker

Voor onze opdrachtgever, een snelgroeiende en ambitieuze organisatie gespecialiseerd in het beheren van vastgoed, zijn wij op zoek naar een financieel administratief medewerker. In deze rol houd jij je onder meer bezig met het inboeken van facturen, het klaarzetten van betalingen en controleer je alle binnenkomende betalingen. Kun jij secuur werken en vind je het leuk om in een dynamische organisatie je steentje bij te dragen en echt onderdeel van het team te worden? Lees dan snel verder!

Over de opdrachtgever:

Onze opdrachtgever is het beheer kantoor voor beheer van onroerend goed van particuliere beleggers en vastgoedorganisaties. Zij verzorgen zowel technisch als financieel beheer, waardoor zij hun klanten zoveel mogelijk kunnen ontzorgen.

Wanneer je bij onze opdrachtgever aan de slag gaat, kom je in een jong en ambitieus team terecht. Er wordt hard gewerkt, maar er is ook veel ruimte voor gezelligheid. Iedere vrijdagmiddag wordt er met elkaar geborreld en succes worden gevierd met etentjes/uitjes. Er heerst een informele cultuur waar er volop ruimte is om jezelf te ontwikkelen.

Omschrijving van je dagelijkse werkzaamheden:

Als financieel administratief medewerker heb je een uiteenlopend takenpakket. Je bent onder meer verantwoordelijk voor het klaarzetten van betalingen en het inboeken van facturen. Ook houd jij bezig met het controleren van binnenkomende facturen (onder meer facturen van aannemers, energiemaatschappijen etc) en ga je na of elke huurder de maandelijkse huur overmaakt. Wanneer er een betaling mist, neem je contact op met de huurder om ervoor te zorgen dat het openstaande bedrag wordt overgemaakt. Daarnaast zorg jij ervoor dat je per pand de servicekosten goed bijhoudt, en maak je aan het einde van het jaar een afrekening. Een stukje boekhouding (balans, grootboeknummer etc) is ook een klein onderdeel van jouw werkzaamheden. Je zal in deze functie met twee verschillende systemen aan de slag gaan, Exact en Omniboxx. Als financieel administratief medewerker heb je dus een veelzijdige rol!

Gezocht profiel:

  • Minimaal één jaar administratieve ervaring;
  • Affiniteit met financiële administratie;
  • Secuur en precieze werkhouding;
  • Sociale en vrolijke instelling;
  • 32-40 uur per week beschikbaar.

Wat krijg je hiervoor terug?

  • Werken in een jonge, snelgroeiende organisatie;
  • Werken in een informeel team;
  • Ruimte om jezelf verder te ontwikkelen;
  • Salaris tussen de €2300-3000 (afhankelijk van ervaring);
  • Meteen een contract bij de opdrachtgever!

Solliciteren

Ben jij enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? Onderneem dan nu actie door te solliciteren via info@sharpandsmart.nl of te bellen naar 070-8008140.

Solliciteren met account Solliciteren zonder account

Nog geen account? Schrijf je dan nu in!

Algemene informatie

Locatie

Den Haag

Functie

Administratief, Financieel

Dienstverband

Fulltime

Niveau

MBO, HBO/WO

Categorie

Startersfunctie, Ervaren

Sluitingsdatum aanmelding

19-02-2021