Callagents gezocht! Tot €12,50 uurloon excl. bonus Rijswijk ZH
Callagents gezocht! Tot €12,50 uurloon excl. bonus
Begin direct met solliciteren! Bekijk alle vacatures

Callagents gezocht! Tot €12,50 uurloon excl. bonus

Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar callagents! Als callagent ga jij klanten benaderen en mag jij ze een verbeterde aanbieding doen ten opzichte van hun huidige energiecontract! Jij belt alleen klanten die zich hebben opgegeven, dus je bent mensen niet aan het lastigvallen! Samen met de klant loop je door hun huidige contract heen, waarna jij hen met een mooie aanbieding blij kunt maken! Houd jij van veel klantcontact en vind jij het leuk om mensen blij te maken? Dan is dit de functie voor jou!

Omschrijving van je dagelijkse werkzaamheden:

Als callagent krijg jij een kick van het blij maken van jouw klanten! Jij gaat klanten benaderen en zorgt ervoor dat zij een mooie aanbieding krijgen voor een nieuw energiecontract! Dit doe jij door goed te luisteren naar de klant, en daarna advies uitbrengt waar de klant beter van wordt. Uiteindelijk zorg je ervoor dat de aanbieding verwerkt wordt en heb je een nieuwe deal gesloten.

Wil je even iets anders doen? Ook dat is geen probleem! Bij onze opdrachtgever kun je op verschillende projecten ingezet worden! Zo zijn er bijvoorbeeld ook verschillende inboundprojecten, waar jij klanten doorverbindt naar het juiste bedrijf.

Voordat je aan de slag gaat, krijg je eerst een week fulltime (betaalde) training. In deze training krijg je onder meer uitleg over het product, mag je meeluisteren naar gesprekken en krijg je een salestraining. Na deze training kun je zelfstandig aan de slag en blijf je goed begeleid worden, zodat je jezelf blijft ontwikkelen!

Wanneer jij gaat starten bij onze opdrachtgever, krijg jij een contract aangeboden en treedt jij direct bij onze opdrachtgever in dienst. Je kan ervoor kiezen om wekelijks of maandelijks uitbetaald te worden. Ook bonussen worden meteen uitgekeerd, zodat jij er snel van kan genieten!

Over de opdrachtgever:

Onze enthousiaste opdrachtgever zet zich al zeven jaar lang in voor verschillende projecten. Zij onderscheiden zich doordat zij meedenken met hun klanten, en altijd de best mogelijke service weten te bieden. Het team bestaat uit jonge en oude medewerkers, die gezellig met elkaar lunchen en leuke dingen met elkaar doen. Onderling heerst er een gemoedelijke en leuke sfeer waarbij er zelfs prijzen uitgedeeld worden! Daarnaast kenmerkt onze opdrachtgever zich in de tijd en moeite die zij in hun werknemers stoppen. Zij zorgen ervoor dat je optimaal voorbereid aan de slag kunt en bieden je afwisseling qua werk aan.

Profiel:

 • Enthousiaste telefoonstem;
 • Minimaal 24 uur per week beschikbaar (studenten 16 uur);
 • Overdag beschikbaar (09.00-15.00/17.30) of in de avond beschikbaar (17.30-21.30);
 • Energiek;
 • Ervaring met klantcontact is een pré.

Wat krijg je hiervoor terug?

 • Werken in een leuk kantoor met leuke collega's;
 • Persoonlijk aandacht in de vorm van trainingen;
 • Goed salaris tot €12,50 bruto per uur;
 • Goede bonusregeling tot wel €100 per week!
 • Direct een contract bij de opdrachtgever;
 • Mogelijkheid om goede werkervaring op te doen!

Solliciteren

Ben jij enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? Onderneem dan nu actie door te solliciteren via info@sharpandsmart.nl of te bellen naar 070-8008140.

Solliciteren met account Solliciteren zonder account

Nog geen account? Schrijf je dan nu in!

Algemene informatie

Locatie

Rijswijk ZH

Functie

Sales, Telefoniste / Receptioniste, Communicatie

Dienstverband

Avondwerk, Weekendwerk, Parttime, Fulltime

Niveau

VMBO, MBO, HAVO/VWO, HBO/WO

Categorie

Bijbaan, Startersfunctie, Ervaren

Sluitingsdatum aanmelding

03-04-2021