Business Manager Amsterdam
Business Manager
Begin direct met solliciteren! Bekijk alle vacatures

Business Manager

Voor onze opdrachtgever, een snelgroeiende dienstverlener gespecialiseerd in projectmanagement, detachering en recruitment in de bouw- en vastgoedsector, zijn wij op zoek naar een ambitieuze en daadkrachtige Business Manager. In deze rol ben jij verantwoordelijk voor het gehele recruitment proces. Als specialist begeleidt jij de kandidaten door de verschillende processen en ondersteun je hen waar nodig. Ook ben je verantwoordelijk voor het relatiebeheer met je klanten. Daarnaast houdt jij je bezig met het uitbreiden van je klantenbestand en bouw je met nieuwe klanten een relatie op. Sta je aan het begin van je carrière, of heb je al enkele jaren ervaring en zou je graag bij een internationaal bedrijf willen werken? Lees dan snel verder!

Omschrijving van je dagelijkse werkzaamheden:

Als Business Manager heb je een 360 graden rol. Je staat dagelijks in contact met je klanten en adviseert hen over capaciteitsvraagstukken, om zo hun behoefte te achterhalen. Ook werf je professionals en plaats je hen bij je klanten. Je voert salaris- en contractonderhandelingen, en plant evaluatie- en beoordelingsgesprekken in met geplaatste professionals om hen waar nodig te coachen. Daarnaast krijg jij de ruimte om nieuwe mogelijkheden binnen de bouw- en vastgoedbranche te onderzoeken en zo goede, vruchtbare samenwerkingen aan te gaan met nieuwe klanten.

Als Business Manager bij onze opdrachtgever krijg je goede begeleiding en verschillende trainingen, zodat je het vakgebied eigen kan maken en jezelf kunt ontwikkelen. Je komt terecht in een ambitieuze scale-up, waar ruimte is om te ondernemen en je mee kunt groeien op persoonlijk en financieel vlak!

Over de opdrachtgever:

Onze opdrachtgever is een dienstverlener gespecialiseerd in projectmanagement, detachering en recruitment. Zij gaan tot het uiterste voor hun opdrachtgevers en professionals, om een optimale samenwerking te realiseren. Dit doen zij onder meer door hun klanten binnen de bouw- en vastgoedbranche te adviseren over complexe vraagstukken en hun professionals te blijven coachen.

Werken bij onze opdrachtgever betekent werken in een leuke en informele omgeving. Je bent onderdeel van een ambitieus team dat samen doelen wilt behalen. Er heerst een prettige werksfeer, en ook buiten werktijd worden er leuke uitjes gepland. Als Business Manager krijg je intensieve begeleiding en volop trainingen om jezelf te blijven ontwikkelen.

Gezocht profiel:

  • Minimaal HBO werk- en denkniveau;
  • 40 uur per week beschikbaar;
  • Daadkrachtige en ondernemende instelling;
  • Communicatief vaardig in het Nederlands en Engels;
  • Affiniteit met de bouw- en vastgoedbranche is een pre.

Wat krijg je hiervoor terug?

  • Werken bij een internationaal bedrijf met volop ontwikkelingsmogelijkheden;
  • Werken in een fijne bedrijfscultuur en onderdeel zijn van een ambitieus team;
  • Goed basissalaris tussen de €2500-3200 afhankelijk van ervaring;
  • Zeer goede bonusstructuur;
  • Direct een jaarcontract bij de opdrachtgever!

Solliciteren

Ben jij enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? Onderneem dan nu actie door te solliciteren via info@sharpandsmart.nl of te bellen naar 070-8008140.

Solliciteren met account Solliciteren zonder account

Nog geen account? Schrijf je dan nu in!

Algemene informatie

Locatie

Amsterdam

Functie

Sales, Personeel en Organisatie

Dienstverband

Fulltime

Niveau

HBO/WO

Categorie

Startersfunctie, Ervaren

Sluitingsdatum aanmelding

14-02-2021