Accountmanager Media Amsterdam
Accountmanager Media
Begin direct met solliciteren! Bekijk alle vacatures

Accountmanager Media

Voor onze opdrachtgever, een snelgroeiend bedrijf gespecialiseerd in branded content marketing in de gezondheidszorg en zakelijke markt, zijn wij op zoek naar een enthousiaste Accountmanager Media! In deze rol adviseer jij klanten op het gebied van marketing/media campagnes en kijk je waar hun behoefte ligt, zowel offline als online. Lijkt het jou leuk om volledig verantwoordelijk te zijn voor crossmediale campagnes? Lees dan snel verder!

Omschrijving van je dagelijkse werkzaamheden:

Als Accountmanager Media ben jij volledig verantwoordelijk voor je eigen crossmediale campagnes. Elke twee maanden werk je aan een nieuw thema, die jij zelf mag bedenken en inrichten qua inhoud. Wanneer jij een thema hebt bedacht, ga jij klanten benaderen (zowel nieuwe als bestaande klanten) die affiniteit hebben met het thema en probeer je hen onderdeel van dat thema te laten worden. Je denkt online mee met je klanten en adviseert hen ook over bijvoorbeeld SEO en Google Display.Omdat onze opdrachtgever campagnes met een maatschappelijke impact maakt, houd jij je ook intensief bezig met de redactionele stukken. Dit houdt in dat je nauw samenwerkt met de redactie en ook samenwerkingen aangaat met kennispartners.

Wanneer de campagne klaar is, wordt deze zowel online als offline gepubliceerd. Je kunt hierbij denken aan publicaties in de Volkskrant, Trouw of Elsevier. Voordat je aan de slag gaat, krijg je eerst een inwerktraject van twee maanden. Gedurende deze twee maanden krijg je meerdere relevante trainingen, zodat je daarna zelf de verantwoordelijkheid over je campagnes kunt dragen!

Over de opdrachtgever:

Onze opdrachtgever is dé partner op het gebied van branded content marketing in de gezondheidsbranche en zakelijke markt. Zij hebben landelijke on- en offline distributiekanalen, waardoor zij een groot bereik hebben. Zij kunnen hun klanten op meerdere manieren helpen, van langlopende crossmediale campagnes tot het eenmalig onder de aandacht brengen van iets nieuws.

Werken bij onze opdrachtgever betekent werken in een jong en ambitieus bedrijf. Er heerst een gezellige werksfeer waar ruimte is voor leuke borrels, maar er ook hard gewerkt wordt. Je krijgt trainingen om jezelf verder te ontwikkelen en de mogelijkheid om op korte termijn door te groeien binnen de organisatie tot Team Lead.

Gezocht profiel:

 • Minimaal een afgeronde HBO-opleiding;
 • Inhoudelijk een gesprekspartner voor je klanten kunnen zijn;
 • Resultaatgericht en verantwoordelijkheidsgevoel;
 • Doelgerichte en commerciële instelling, in staat zijn om nieuwe samenwerkingen aan te gaan;
 • Het leuk vinden om je iedere keer in een nieuw thema vast te bijten.

Wat krijg je hiervoor terug?

 • Werken in een jonge en ambitieuze organisatie;
 • Een afwisselende functie met elke twee maanden werken aan een nieuw, zelfbedacht thema;
 • Goed salaris tussen de €2400-3500 (afhankelijk van werkervaring);
 • Goede bonusregeling;
 • Leuke borrels en teamuitjes;
 • Volop trainingen en op korte termijn doorgroeimogelijkheden;
 • Direct een contract bij de opdrachtgever!

Solliciteren

Ben jij enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? Onderneem dan nu actie door te solliciteren via info@sharpandsmart.nl of te bellen naar 070-8008140.

Solliciteren met account Solliciteren zonder account

Nog geen account? Schrijf je dan nu in!

Algemene informatie

Locatie

Amsterdam

Functie

Sales, Marketing, Communicatie

Dienstverband

Fulltime

Niveau

HBO/WO

Categorie

Startersfunctie, Ervaren

Sluitingsdatum aanmelding

03-04-2021