Accountmanager Buitendienst in Groningen Groningen
Accountmanager Buitendienst in Groningen
Begin direct met solliciteren! Bekijk alle vacatures

Accountmanager Buitendienst in Groningen

Voor onze opdrachtgever (marktleider binnen de FMCG) zijn wij op zoek naar een enthousiaste Accountmanager Buitendienst in regio Groningen! In deze functie ben jij verantwoordelijk voor het opbouwen en onderhouden van een relatie met hun klanten. Daarnaast mag jij ook een nieuw product bij je bestaande klanten lanceren. Ben jij commercieel ingesteld en heb jij veel ambitie? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga je doen?

Als Accountmanager Buitendienst ben je iedere dag onderweg en ben jij verantwoordelijk voor het relatiebeheer met klanten. Jouw doel: zorgen dat de merken en het nieuwe product optimaal zichtbaar en verkrijgbaar zijn. Dit bereik je door het opbouwen van een uitstekende relatie met zo’n 400 eigen klanten binnen jouw rayon. Je bouwt een goede band op met je klanten (retailers) en geeft hen alle informatie die ze nodig hebben over het nieuwe product, bijvoorbeeld door het geven van trainingen en het organiseren van borrels. Je zorgt ervoor dat ze bekend zijn met het verhaal en de visie achter het product, zodat zij dat goed kunnen overbrengen aan de klanten. Dit doe je niet alleen met de retailers zelf, maar ook met hun medewerkers. Ook wordt er in deze functie een bepaalde creativiteit van je verwacht, zo mag je activiteiten bedenken om de retailers zo enthousiast mogelijk te krijgen over het nieuwe product! Daarnaast denk je mee over strategieën en zorgt ervoor dat zij ook aandacht besteden aan de aftersales en het bieden van de juiste service.

In deze rol sta je ook in contact met de consumenten die dit nieuwe product willen gaan gebruiken, zodat je weet hoe het product in de markt ligt. Een zeer afwisselende functie dus! Je werkt zelfstandig en als Accountmanager Buitendienst ben jij verantwoordelijk voor jouw eigen regio. Samen met jouw collega’s maak je deel uit van één district en van één team. Dit is bovendien de ideale basis voor de verdere ontwikkeling van je loopbaan bij dit internationale bedrijf.

Over de organisatie:

Werken bij deze onderneming (marktleider in haar branche) is anders. Echt anders! Klinkt als een cliché, maar je beseft het vanaf de eerste dag dat je aan de slag gaat. Alles draait om enthousiasme, zelfstandigheid en verantwoordelijkheid. Het draait om kansen. Kansen om te zien, te creëren en te benutten. De voorwaarden zijn uitstekend en je krijgt natuurlijk alles wat je nodig hebt voor deze functie.

Gezocht profiel:

  • HBO/WO werk- en denkniveau;
  • Enthousiast;
  • Commercieel;
  • Representatief;
  • Creatief en out of the box kunnen denken.

Wat krijg je hiervoor terug?

  • Werken voor een grote, internationale organisatie;
  • Leuke collega's;
  • Veel doorgroeimogelijkheden, sky is the limit!;
  • Basissalaris van €2800 (exclusief bonussen), auto, laptop en telefoon van de zaak.

Solliciteren

Ben jij enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? Onderneem dan nu actie door te solliciteren via info@sharpandsmart.nl of te bellen naar 070-8008140.

Solliciteren met account Solliciteren zonder account

Nog geen account? Schrijf je dan nu in!

Algemene informatie

Locatie

Groningen

Functie

Sales, Detailhandel, Management

Dienstverband

Fulltime

Niveau

HBO/WO

Categorie

Startersfunctie

Sluitingsdatum aanmelding

19-02-2021