More than a match Sharp and Smart recruitment
Recruitment bureau Den Haag
Personeel nodig? Neem contact op

Recruitment bureau Den Haag

Sharp and Smart is al sinds 2010 hét recruitment bureau in Den Haag. In de afgelopen jaren hebben wij bewezen verder te gaan dan de match. Hiermee bedoelen we dat opdrachtgevers en kandidaten niet alleen de aandacht krijgen die verwacht wordt. Want niet elke match op papier is daadwerkelijk een schot in de roos. Een betrokken begeleiding, waarbij we het niet schromen om recht door zee te zijn, is de kern van onze diensten.

De recuiters van Den Haag

Sharp and Smart is dé specialiast op het gebied van recruitment. Hierbij begeleiden we zowel kandidaat als opdrachtgever gedurende het gehele traject, vanaf het eerste gesprek tot aan de contractonderhandelingen. Met een persoonlijke aanpak waarbij genoeg ruimte is voor kennismakingen zorgen we ervoor dat er aandacht wordt geschonken aan meer dan de harde eisen. We vinden het namelijk essentieel dat een kandidaat goed past in het team. 

De werkwijze van Sharp and Smart

Dankzij onze werkwijze hebben we de laatste jaren talloze opdrachtgevers mogen helpen aan kundig personeel. Deze werkwijze wordt ook wel werving & selectie genoemd en omvat onderstaande stappen:

 1. Kennismaking met opdrachtgever
 2. Gezamenlijk opstellen van het gewenste profiel
 3. Opstellen van de vacature
 4. Crossmediaal publiceren van de vacature
 5. Sollicitaties worden bekeken en gewogen op zoek naar de geschikte kandidaat (hunten)
 6. Hierna volgt de telefonische intake
 7. Gevolgd door een persoonlijke kennismaking
 8. Bij een juiste match, stellen wij de kandidaat voor aan de opdrachtgever

Zij maakten gebruik van onze recruimtent diensten in Den Haag

Sinds 2010 hebben we vacatures mogen vullen voor een brede groep aan opdrachtgevers. Altijd op zoek naar een aanpak en oplossing op maat, gestoeld om ons motto; More than a Match. Hieronder een greep van onze opdrachtgevers:

 • Felyx
 • KPN
 • Pay for People
 • MR Marvis

 Op zoek naar een nieuwe baan?

Wekelijks plaatsen wij nieuwe vacatures binnen de vakgebieden: HR, Office en Sales. Verspreid over heel Nederland, maar met name in de regio Den Haag. Mocht er vandaag niks voor je bijstaan, schrijf je dan vrijblijvend in en wij gaan voor je op zoek. Voor je het weet vinden wij jouw match!

Op zoek naar een recruitment partner?

Hebben jullie - gezien de krappe arbeidsmarkt - behoefte aan een gespecialiseerde recruiment partner? Sharp and Smart 

 

Gratis advies op maat

Laat hier uw gegevens achter en ontvang van ons vrijblijvend informatie over hoe wij u kunnen helpen het juiste talent op tijd aan u te binden.

Financieel Dagblad Gazellen 2020
Bel mij terug

Vul hieronder uw naam en telefoonnummer in en wij nemen zo spoedig mogenlijk contact met u up