Recruitment bureau Den Haag

Heb je aan den lijve ondervonden dat het vullen van openstaande posities veel tijd en energie kost? Sharp and Smart, een toonaangevend recruitment bureau gevestigd in Den Haag, neemt de zorg rondom recruitment graag uit handen. Wij zijn namelijk gespecialiseerd in het werven en selecteren van hoogwaardige professionals voor onze klanten in driverse branches. Of je nu op zoek bent naar een ervaren contractmanager, sales executive of planner, wij hebben de expertise en ervaring om de juiste kandidaat te vinden.

Wij begrijpen dat elke organisatie uniek is en daarom bieden we maatwerkoplossingen die zijn afgestemd op de specifieke behoeften van onze klanten. Onze werving- en selectieprocessen zijn grondig en gestructureerd, waardoor we in staat zijn om de meest geschikte kandidaten voor organisaties te vinden.

Ons team van ervaren recruiters heeft een uitgebreid netwerk van professionals in Den Haag en omgeving, waardoor we snel en efficiënt kunnen werken.

Recruitment bureau Den Haag

Wij zijn ook actief in

Bij ons recruitment bureau in Den Haag richten wij ons niet alleen op de lokale arbeidsmarkt, maar ook op de omliggende regio's en grote steden zoals Rotterdam en Amsterdam. Met ons uitgebreide netwerk en onze expertise op het gebied van recruitment, zijn wij in staat om de juiste kandidaten te vinden voor onze opdrachtgevers in verschillende steden.

More than a match
Recruitment op maat.

More than a match Recruitment op maat

Bij Sharp and Smart hanteren we een persoonlijke en betrokken aanpak bij het plaatsen van kandidaten in dienst bij werkgevers via onze recruitment diensten. Onze selectieprocedure is intensief en gericht op het vinden van de juiste match tussen werkgever en werknemer. We besteden niet alleen aandacht aan de harde eisen van de functie, maar ook aan het type kandidaat dat goed zou passen binnen de organisatiecultuur. Op deze manier zijn we in staat om niet alleen de juiste kandidaat te vinden voor de openstaande functie, maar ook om een duurzame match te maken tussen werkgever en werknemer.

Actuele vacatures

Begin vandaag nog met de zoektocht naar een nieuwe uitdaging en zet de volgende stap in je carrière.

Allround Marketeer in Den Haag

's-Gravenhage
Fulltime
Medior ( 3 - 5 jaar ervaring )

Voor onze gewaardeerde klant zijn wij momenteel op zoek naar een enthousiaste en veelzijdige marketeer met enkele jaren relevante werkervaring. Als jij geniet van een breed scala aan taken en graag deel wilt uitmaken van het ontwikkelen van diverse merken, dan hebben wij een perfecte gelegenheid voor jou! Onze klant is een snelgroeiend familiebedrijf dat bekend staat om hun voortreffelijke klanttevredenheid en hoogwaardige dienstverlening. Het team is open, informeel en legt de nadruk op kwaliteit. Een baan bij onze klant biedt de mogelijkheid om te werken in een groeiende organisatie en jezelf verder te ontplooien.

VvE beheerder

's-Gravenhage
Fulltime
Medior ( 3 - 5 jaar ervaring )

Ben jij bekend met VvE's en blink je uit in administratieve processen? Dan zou de functie van VvE beheerder wel eens goed bij jou kunnen passen!

Recruitment Den Haag Kies voor ervaring

Recruitment Den Haag Kies voor ervaring

Dankzij onze jarenlange ervaring begrijpen wij als geen ander hoe uniek en divers elke organisatie kan zijn. Bij ons recruitment bureau weten we dat geen twee organisaties hetzelfde zijn en dat het vinden van de juiste kandidaat maatwerk vereist.

Ons grote netwerk van kandidaten stelt ons in staat om een breed scala aan kandidaten te vinden die passen bij de behoeften en eisen van onze klanten. Of het nu gaat om een specialistische functie of een meer algemene rol, wij hebben de kennis en het netwerk om de beste kandidaat voor de job te vinden.

Terugbelverzoek

Blijf op de hoogte

Wij houden je graag up-to-date van alles wat er speelt bij en om Sharp and Smart Recruitment. Daarnaast is de arbeidsmarkt constant in beweging en delen wij bepaalde trend en ontwikkelingen.

Trends voor 2024: “vraag naar vast personeel neemt toe”.
Nieuws
1-11-2023

Trends voor 2024: “vraag naar vast personeel neemt toe”.

Waarom kiezen voor Sharp and Smart Recruitment?
Nieuws
14-08-2023

Waarom kiezen voor Sharp and Smart Recruitment?

Waarom kiezen voor Sharp and Smart Recruitment? Onze bewezen staat van dienst, toewijding aan kwaliteit en diepgaand begrip van de arbeidsmarkt maken ons de ideale partner voor uw personeelsbehoeften. Ontdek hoe wij jou organisatie kunnen versterken…

Lees meer
Tips voor succesvol talent recruitment!
Nieuws
9-08-2023

Tips voor succesvol talent recruitment!

In het veranderende landschap van recruitment is het van cruciaal belang om op de hoogte te blijven van de nieuwste trends en ontwikkelingen. Q3 van 2023 belooft enkele opwindende veranderingen, waarbij technologie en strategie hand in hand…

Lees meer