{ "@context": "https://schema.org", "@type": "Organization", "address": { "@type": "PostalAddress", "addressLocality": "Den Haag", "addressRegion": "Zuid-Holland", "postalCode": "2518 AC", "streetAddress": "Zeestraat 66" }, "Award": [ "Beste recruitment bureau Den Haag", "Recruitment finance Den Haag kampioen", "Snelste recruiter van Den Haag" ], "Brand": "Sharp & Smart", "Founder": "Lodewijk van Nooten", "Keywords": [ "Recruitment Den Haag", "Recruitment bureau Den Haag", "Recruitment bureau sales", "Financieel werving en slectie", "Werken als fietsbezorger" ], "sameAs": ["https://nl.wikipedia.org/wiki/Vacature", "https://nl.wikipedia.org/wiki/Headhunter_(beroep)", "https://nl.wikipedia.org/wiki/Tussenpersoon", "https://www.google.nl/search?q=&kgmid=/m/07g0_", "https://www.google.nl/search?q=&kgmid=/m/0djp0m", "https://www.google.nl/search?q=&kgmid=/g/1260ftc18" ], "aggregateRating": { "@type": "AggregateRating", "ratingValue": "4,5", "reviewCount": "30" }, "name": "Sharp & Smart Recruitment", "legalName": "Sharp & Smart Recruitment B.V.", "Slogan": "More than a Match", "logo": "https://www.sharpandsmart-recruitment.nl/assets/sharpandsmart/img/logoSharpAndSmart.svg", "areaServed":"Den Haag", "telephone": "+31708008140", "url": "https://www.sharpandsmart-recruitment.nl/", "Foundinglocation": "Den Haag", "image": "https://www.sharpandsmart-recruitment.nl/assets/components/phpthumbof/cache/Recruitmentbureau%20Den%20haag%20-%20Sharp%20%26%20Smart%20Recruitment.2fb881baf7df20d4288c47e169fcbd83.jpg", "knowsLanguage": "Nederlands en Engels", "email": "info@sharpandsmart.nl" } Recruitment bureau Den Haag - Sharp & Smart

Recruitment bureau Den Haag

Heb je aan den lijve ondervonden dat het vullen van openstaande posities veel tijd en energie kost? Sharp and Smart, een toonaangevend recruitment bureau gevestigd in Den Haag, neemt de zorg rondom recruitment graag uit handen. Wij zijn namelijk gespecialiseerd in het werven en selecteren van hoogwaardige professionals voor onze klanten in driverse branches. Of je nu op zoek bent naar een ervaren contractmanager, sales executive of planner, wij hebben de expertise en ervaring om de juiste kandidaat te vinden.

Wij begrijpen dat elke organisatie uniek is en daarom bieden we maatwerkoplossingen die zijn afgestemd op de specifieke behoeften van onze klanten. Onze werving- en selectieprocessen zijn grondig en gestructureerd, waardoor we in staat zijn om de meest geschikte kandidaten voor organisaties te vinden.

Ons team van ervaren recruiters heeft een uitgebreid netwerk van professionals in Den Haag en omgeving, waardoor we snel en efficiënt kunnen werken.

Recruitment bureau Den Haag

Wij zijn ook actief in

Bij ons recruitment bureau in Den Haag richten wij ons niet alleen op de lokale arbeidsmarkt, maar ook op de omliggende regio's en grote steden zoals Rotterdam en Amsterdam. Met ons uitgebreide netwerk en onze expertise op het gebied van recruitment, zijn wij in staat om de juiste kandidaten te vinden voor onze opdrachtgevers in verschillende steden.

More than a match
Recruitment op maat.

More than a match Recruitment op maat

Bij Sharp and Smart hanteren we een persoonlijke en betrokken aanpak bij het plaatsen van kandidaten in dienst bij werkgevers via onze recruitment diensten. Onze selectieprocedure is intensief en gericht op het vinden van de juiste match tussen werkgever en werknemer. We besteden niet alleen aandacht aan de harde eisen van de functie, maar ook aan het type kandidaat dat goed zou passen binnen de organisatiecultuur. Op deze manier zijn we in staat om niet alleen de juiste kandidaat te vinden voor de openstaande functie, maar ook om een duurzame match te maken tussen werkgever en werknemer.

Actuele vacatures

Begin vandaag nog met de zoektocht naar een nieuwe uitdaging en zet de volgende stap in je carrière.

Communicatieadviseur in Amsterdam

Amsterdam
Fulltime
Medior ( 3 - 5 jaar ervaring )

Belangrijke kwaliteiten zijn jouw vermogen om je in te leven in zeer uiteenlopende opdrachten én doelgroepen waarvoor je schrijft, en je talent om je teksten een originele touch te geven, of ze nu overtuigend of informerend zijn, jong en fris of serieus en to-the-point, formeel of informeel. Jij als ervaren schrijver draait je hand hier niet voor om!

Je hebt een passie voor taal en schrijft creatief, foutloos, en je durft te experimenteren. Door out-of-the-box te denken weet je tot verrassende en creatieve resultaten te komen en ben je niet bang om je eigen ideeën naar voren te brengen. Je interesse in de opdrachten zorgt ervoor dat je altijd een stap verder denkt, wat terug te zien is in je overtuigende schrijfstijl: je weet lezers te verleiden en te overtuigen om specifieke acties te ondernemen.

Financieel Manager backoffice bij LVDH Finance

Den Haag
Fulltime
Medior ( 3 - 5 jaar ervaring )

Ben jij pas tevreden wanneer alles op orde is? Draai jij je hand niet om voor uiteenlopende financiële zaken en word jij enthousiast van een veelzijdige functie? Zie jij jezelf als resultaat- en kwaliteitsgericht en kan je zowel zelfstandig als in teamverband werken? Heb je hiernaast ervaring of affiniteit met vastgoed? Dan is dit de perfecte kans om je financiële ervaring samen te voegen met je interesse in vastgoed! En dit kun je doen bij een mooie organisatie in Den Haag waarbij service en kwaliteit voorop staan. Voel jij je daarbij thuis in een informele en directe sfeer kijk dan snel verder want dan zoeken wij jou!

Recruitment Den Haag Kies voor ervaring

Recruitment Den Haag Kies voor ervaring

Dankzij onze jarenlange ervaring begrijpen wij als geen ander hoe uniek en divers elke organisatie kan zijn. Bij ons recruitment bureau weten we dat geen twee organisaties hetzelfde zijn en dat het vinden van de juiste kandidaat maatwerk vereist.

Ons grote netwerk van kandidaten stelt ons in staat om een breed scala aan kandidaten te vinden die passen bij de behoeften en eisen van onze klanten. Of het nu gaat om een specialistische functie of een meer algemene rol, wij hebben de kennis en het netwerk om de beste kandidaat voor de job te vinden.

Terugbelverzoek

Blijf op de hoogte

Wij houden je graag up-to-date van alles wat er speelt bij en om Sharp and Smart Recruitment. Daarnaast is de arbeidsmarkt constant in beweging en delen wij bepaalde trend en ontwikkelingen.

Hoe werf je net even anders?
Nieuws
3-04-2023

Hoe werf je net even anders?

De arbeidsmarkt zorgt ook dit jaar voor flink wat uitdagingen. In elke sector en op elk niveau zoeken corporate bedrijven, het MKB en de overheid personeel. Door groei, interne veranderingen en zeker ook interne mobiliteit zie je op steeds meer…

Lees meer
Sharp and Smart in een nieuw jasje
Nieuws
22-03-2023

Sharp and Smart in een nieuw jasje

De afgelopen 10 jaar heeft Sharp and Smart voor vele MKB opdrachtgevers talentvolle professionals aangetrokken. Want dat is waar het om gaat binnen recruitment. Talent vinden, talent binden en talent behouden. Voor precies die plekken in organisaties…

Lees meer
Top 5 trends op de arbeidsmarkt 2023
Nieuws
28-12-2022

Top 5 trends op de arbeidsmarkt 2023

De arbeidsmarkt is in constante verandering en het is belangrijk om op de hoogte te blijven van de nieuwste trends. In deze blog behandelen we de top 5 trends die momenteel de arbeidsmarkt beïnvloeden. Of je nu werkzoekende bent of werkgever,…

Lees meer