Recruitment bureau Den Haag

Heb je aan den lijve ondervonden dat het vullen van openstaande posities veel tijd en energie kost? Sharp and Smart, een toonaangevend recruitment bureau gevestigd in Den Haag, neemt de zorg rondom recruitment graag uit handen. Wij zijn namelijk gespecialiseerd in het werven en selecteren van hoogwaardige professionals voor onze klanten in driverse branches. Of je nu op zoek bent naar een ervaren contractmanager, sales executive of planner, wij hebben de expertise en ervaring om de juiste kandidaat te vinden.

Wij begrijpen dat elke organisatie uniek is en daarom bieden we maatwerkoplossingen die zijn afgestemd op de specifieke behoeften van onze klanten. Onze werving- en selectieprocessen zijn grondig en gestructureerd, waardoor we in staat zijn om de meest geschikte kandidaten voor organisaties te vinden.

Ons team van ervaren recruiters heeft een uitgebreid netwerk van professionals in Den Haag en omgeving, waardoor we snel en efficiënt kunnen werken.

Recruitment bureau Den Haag

Actuele vacatures

Begin vandaag nog met de zoektocht naar een nieuwe uitdaging en zet de volgende stap in je carrière.

Clientsupport Rotterdam

Clientsupport Rotterdam

Rotterdam
Fulltime
Medior (3 - 5 jaar ervaring)

Ben jij de klantgericht en los je graag problemen op? Lees dan snel verder! Jij bent de persoon waarbij mensen aankloppen voor advies en dit geef jij graag! Hoe fijn zou het zijn als je hiervoor goed betaald zou worden! Voor een heel gezellig bedrijf waar er uiteraard ook erg hard gewer...

Salarisadministrateur Amsterdam

Salarisadministrateur Amsterdam

Amsterdam
Fulltime
Medior (2 - 5 jaar ervaring)

Niet je ‘standaard’ salarisadministrateur functie  Het bedrijfsplan voor dit bedrijf ontstond op de achterkant van een bierviltje. De setting - een voetbalkantine, twee vrienden en de prangende vraag: ‘hoe kunnen we zonder het gedoe rondo...

Wij zijn ook actief in

Bij ons recruitment bureau in Den Haag richten wij ons niet alleen op de lokale arbeidsmarkt, maar ook op de omliggende regio's en grote steden zoals Rotterdam en Amsterdam. Met ons uitgebreide netwerk en onze expertise op het gebied van recruitment, zijn wij in staat om de juiste kandidaten te vinden voor onze opdrachtgevers in verschillende steden.

Terugbelverzoek

Blijf op de hoogte

Wij houden je graag up-to-date van alles wat er speelt bij en om Sharp and Smart Recruitment. Daarnaast is de arbeidsmarkt constant in beweging en delen wij bepaalde trend en ontwikkelingen.

Recruitment Den Haag Kies voor ervaring

Recruitment Den Haag Kies voor ervaring

Dankzij onze jarenlange ervaring begrijpen wij als geen ander hoe uniek en divers elke organisatie kan zijn. Bij ons recruitment bureau weten we dat geen twee organisaties hetzelfde zijn en dat het vinden van de juiste kandidaat maatwerk vereist.

Ons grote netwerk van kandidaten stelt ons in staat om een breed scala aan kandidaten te vinden die passen bij de behoeften en eisen van onze klanten. Of het nu gaat om een specialistische functie of een meer algemene rol, wij hebben de kennis en het netwerk om de beste kandidaat voor de job te vinden.

More than a match
Recruitment op maat.

More than a match Recruitment op maat

Bij Sharp and Smart hanteren we een persoonlijke en betrokken aanpak bij het plaatsen van kandidaten in dienst bij werkgevers via onze recruitment diensten. Onze selectieprocedure is intensief en gericht op het vinden van de juiste match tussen werkgever en werknemer. We besteden niet alleen aandacht aan de harde eisen van de functie, maar ook aan het type kandidaat dat goed zou passen binnen de organisatiecultuur. Op deze manier zijn we in staat om niet alleen de juiste kandidaat te vinden voor de openstaande functie, maar ook om een duurzame match te maken tussen werkgever en werknemer.