Contractmanager

Wat houdt de functie contractmanager in?

Een contractmanager heeft de belangrijke taak om contracten op te stellen tussen werkgever en bijvoorbeeld leveranciers, aannemers of klanten. Hierbij zorgt een contractmanager ervoor dat alle relevante zaken, zoals prijsafspraken en leveringsvoorwaarden, worden vastgelegd en dat beide partijen zich aan de wet- en regelgeving houden.

Dit vereist veel overleg met de betrokken partijen, waarbij de contractmanager ervoor zorgt dat alle verwachtingen en verplichtingen helder zijn. In het geval dat een productieleider nieuweproducten wil inkopen van een leverancier zal een contractmanager om de tafel gaan met de leverancier om te onderhandelen over de leveringsvoorwaarden en kwaliteitsgaranties. Vervolgens worden de afspraken en voorwaarden in het contract opgenomen.

Contractmanager

Gerelateerde posities

Dit kan je verdienen als contractmanager

Het salaris van een contractmanager kan variëren afhankelijk van verschillende factoren zoals:

  • werkervaring,
  • verantwoordelijkheden,
  • sector,
  • en de grootte van de organisatie waarin de contractmanager werkzaam is.

Over het algemeen verdient een contractmanager in Nederland tussen de € 3.000,- en € 5.000,- bruto per maand, maar dit kan hoger zijn bij meer verantwoordelijke functies in bijvoorbeeld de bouw- en engineeringsector.

Bekijk hier een vacature voor de functie  contactmanager Hoofddorp (€3.200 tot €4.500 p/m)

Ben je of zoek je
een contractmanager.

Ben je of zoek je een contractmanager

Een goede contractmanager kan het verschil maken. Maar hoe vind je de juiste kandidaat of werkgever? Daar kunnen wij van Sharp & Smart Recruitment je bij helpen! Ons gespecialiseerde recruitmentteam heeft veel ervaring in het vinden van de perfecte match tussen talentvolle contractmanagers en goede werkgevers.

Door onze expertise en persoonlijke aanpak zijn we in staat om de perfecte match te vinden tussen werkgever en kandidaat. Zo kun je erop vertrouwen dat jouw vraag in goede handen is bij onze recruiters. Voordat je het weet heb je de juiste contractmanager aan boord of de werkgever gevonden. Laat ons je helpen bij het vinden van de perfecte match.

Actuele vacatures

Begin vandaag nog met de zoektocht naar een nieuwe uitdaging en zet de volgende stap in je carrière.

Allround Marketeer in Den Haag

's-Gravenhage
Fulltime
Medior ( 3 - 5 jaar ervaring )

Voor onze gewaardeerde klant zijn wij momenteel op zoek naar een enthousiaste en veelzijdige marketeer met enkele jaren relevante werkervaring. Als jij geniet van een breed scala aan taken en graag deel wilt uitmaken van het ontwikkelen van diverse merken, dan hebben wij een perfecte gelegenheid voor jou! Onze klant is een snelgroeiend familiebedrijf dat bekend staat om hun voortreffelijke klanttevredenheid en hoogwaardige dienstverlening. Het team is open, informeel en legt de nadruk op kwaliteit. Een baan bij onze klant biedt de mogelijkheid om te werken in een groeiende organisatie en jezelf verder te ontplooien.

VvE beheerder

's-Gravenhage
Fulltime
Medior ( 3 - 5 jaar ervaring )

Ben jij bekend met VvE's en blink je uit in administratieve processen? Dan zou de functie van VvE beheerder wel eens goed bij jou kunnen passen!

Heb jij de competenties van een contractmanager?

Heb jij de competenties van een contractmanager?

Een contractmanager stelt niet alleen contracten op, maar onderhandelt ook en overlegt met betrokken partijen om aan alle eisen en wensen te voldoen. Onderhandelingen gaan bijvoorbeeld over garanties, leveringsvoorwaarden en kosten. Een contractmanager moet daarom klantgericht zijn en inlevingsvermogen hebben. Verder zijn goede communicatieve vaardigheden, juridische kennis, analytisch vermogen en oog voor detail belangrijk.

Terugbelverzoek

Blijf op de hoogte

Wij houden je graag up-to-date van alles wat er speelt bij en om Sharp and Smart Recruitment. Daarnaast is de arbeidsmarkt constant in beweging en delen wij bepaalde trend en ontwikkelingen.

Trends voor 2024: “vraag naar vast personeel neemt toe”.
Nieuws
1-11-2023

Trends voor 2024: “vraag naar vast personeel neemt toe”.

Waarom kiezen voor Sharp and Smart Recruitment?
Nieuws
14-08-2023

Waarom kiezen voor Sharp and Smart Recruitment?

Waarom kiezen voor Sharp and Smart Recruitment? Onze bewezen staat van dienst, toewijding aan kwaliteit en diepgaand begrip van de arbeidsmarkt maken ons de ideale partner voor uw personeelsbehoeften. Ontdek hoe wij jou organisatie kunnen versterken…

Lees meer
Tips voor succesvol talent recruitment!
Nieuws
9-08-2023

Tips voor succesvol talent recruitment!

In het veranderende landschap van recruitment is het van cruciaal belang om op de hoogte te blijven van de nieuwste trends en ontwikkelingen. Q3 van 2023 belooft enkele opwindende veranderingen, waarbij technologie en strategie hand in hand…

Lees meer