Contractmanager

Wat houdt de functie contractmanager in?

Een contractmanager heeft de belangrijke taak om contracten op te stellen tussen werkgever en bijvoorbeeld leveranciers, aannemers of klanten. Hierbij zorgt een contractmanager ervoor dat alle relevante zaken, zoals prijsafspraken en leveringsvoorwaarden, worden vastgelegd en dat beide partijen zich aan de wet- en regelgeving houden.

Dit vereist veel overleg met de betrokken partijen, waarbij de contractmanager ervoor zorgt dat alle verwachtingen en verplichtingen helder zijn. In het geval dat een productieleider nieuweproducten wil inkopen van een leverancier zal een contractmanager om de tafel gaan met de leverancier om te onderhandelen over de leveringsvoorwaarden en kwaliteitsgaranties. Vervolgens worden de afspraken en voorwaarden in het contract opgenomen.

Contractmanager

Gerelateerde posities

Dit kan je verdienen als contractmanager

Het salaris van een contractmanager kan variëren afhankelijk van verschillende factoren zoals:

  • werkervaring,
  • verantwoordelijkheden,
  • sector,
  • en de grootte van de organisatie waarin de contractmanager werkzaam is.

Over het algemeen verdient een contractmanager in Nederland tussen de € 3.000,- en € 5.000,- bruto per maand, maar dit kan hoger zijn bij meer verantwoordelijke functies in bijvoorbeeld de bouw- en engineeringsector.

Bekijk hier een vacature voor de functie  contactmanager Hoofddorp (€3.200 tot €4.500 p/m)

Ben je of zoek je
een contractmanager.

Ben je of zoek je een contractmanager

Een goede contractmanager kan het verschil maken. Maar hoe vind je de juiste kandidaat of werkgever? Daar kunnen wij van Sharp & Smart Recruitment je bij helpen! Ons gespecialiseerde recruitmentteam heeft veel ervaring in het vinden van de perfecte match tussen talentvolle contractmanagers en goede werkgevers.

Door onze expertise en persoonlijke aanpak zijn we in staat om de perfecte match te vinden tussen werkgever en kandidaat. Zo kun je erop vertrouwen dat jouw vraag in goede handen is bij onze recruiters. Voordat je het weet heb je de juiste contractmanager aan boord of de werkgever gevonden. Laat ons je helpen bij het vinden van de perfecte match.

Actuele vacatures

Begin vandaag nog met de zoektocht naar een nieuwe uitdaging en zet de volgende stap in je carrière.

Communicatieadviseur in Amsterdam

Amsterdam
Fulltime
Medior ( 3 - 5 jaar ervaring )

Belangrijke kwaliteiten zijn jouw vermogen om je in te leven in zeer uiteenlopende opdrachten én doelgroepen waarvoor je schrijft, en je talent om je teksten een originele touch te geven, of ze nu overtuigend of informerend zijn, jong en fris of serieus en to-the-point, formeel of informeel. Jij als ervaren schrijver draait je hand hier niet voor om!

Je hebt een passie voor taal en schrijft creatief, foutloos, en je durft te experimenteren. Door out-of-the-box te denken weet je tot verrassende en creatieve resultaten te komen en ben je niet bang om je eigen ideeën naar voren te brengen. Je interesse in de opdrachten zorgt ervoor dat je altijd een stap verder denkt, wat terug te zien is in je overtuigende schrijfstijl: je weet lezers te verleiden en te overtuigen om specifieke acties te ondernemen.

Financieel Manager backoffice bij LVDH Finance

Den Haag
Fulltime
Medior ( 3 - 5 jaar ervaring )

Ben jij pas tevreden wanneer alles op orde is? Draai jij je hand niet om voor uiteenlopende financiële zaken en word jij enthousiast van een veelzijdige functie? Zie jij jezelf als resultaat- en kwaliteitsgericht en kan je zowel zelfstandig als in teamverband werken? Heb je hiernaast ervaring of affiniteit met vastgoed? Dan is dit de perfecte kans om je financiële ervaring samen te voegen met je interesse in vastgoed! En dit kun je doen bij een mooie organisatie in Den Haag waarbij service en kwaliteit voorop staan. Voel jij je daarbij thuis in een informele en directe sfeer kijk dan snel verder want dan zoeken wij jou!

Heb jij de competenties van een contractmanager?

Heb jij de competenties van een contractmanager?

Een contractmanager stelt niet alleen contracten op, maar onderhandelt ook en overlegt met betrokken partijen om aan alle eisen en wensen te voldoen. Onderhandelingen gaan bijvoorbeeld over garanties, leveringsvoorwaarden en kosten. Een contractmanager moet daarom klantgericht zijn en inlevingsvermogen hebben. Verder zijn goede communicatieve vaardigheden, juridische kennis, analytisch vermogen en oog voor detail belangrijk.

Terugbelverzoek

Blijf op de hoogte

Wij houden je graag up-to-date van alles wat er speelt bij en om Sharp and Smart Recruitment. Daarnaast is de arbeidsmarkt constant in beweging en delen wij bepaalde trend en ontwikkelingen.

Hoe werf je net even anders?
Nieuws
3-04-2023

Hoe werf je net even anders?

De arbeidsmarkt zorgt ook dit jaar voor flink wat uitdagingen. In elke sector en op elk niveau zoeken corporate bedrijven, het MKB en de overheid personeel. Door groei, interne veranderingen en zeker ook interne mobiliteit zie je op steeds meer…

Lees meer
Sharp and Smart in een nieuw jasje
Nieuws
22-03-2023

Sharp and Smart in een nieuw jasje

De afgelopen 10 jaar heeft Sharp and Smart voor vele MKB opdrachtgevers talentvolle professionals aangetrokken. Want dat is waar het om gaat binnen recruitment. Talent vinden, talent binden en talent behouden. Voor precies die plekken in organisaties…

Lees meer
Top 5 trends op de arbeidsmarkt 2023
Nieuws
28-12-2022

Top 5 trends op de arbeidsmarkt 2023

De arbeidsmarkt is in constante verandering en het is belangrijk om op de hoogte te blijven van de nieuwste trends. In deze blog behandelen we de top 5 trends die momenteel de arbeidsmarkt beïnvloeden. Of je nu werkzoekende bent of werkgever,…

Lees meer