f

Salarisadministrateur

Wat doet een salarisadministrateur?

Een salarisadministrateur is verantwoordelijk voor het verwerken van salarissen voor werknemers van een organisatie. Klinkt eenvoudig, maar vergis je niet. De werkzaamheden zijn divers. Wat een salarisadministrateur precies doet is afhankelijk per organisatie. Maar veelvoorkomende taken van een salarisadministrateur zijn:

  • het bijhouden van de urenregistratie van werknemers;
  • het berekenen van belastingen en aftrekposten
  • de uitvoering van betalingen aan werknemers.

Salarisadministrateurs moeten zich ook bewust zijn van de arbeidswetgeving en ervoor zorgen dat salarissen worden verwerkt in overeenstemming met de relevante wet- en regelgeving. Ze werken vaak nauw samen met het HR-team en andere afdelingen binnen de organisatie om ervoor te zorgen dat het salarisproces soepel verloopt en dat werknemers op tijd worden betaald.

Salarisadministrateur

Actuele vacatures

Begin vandaag nog met de zoektocht naar een nieuwe uitdaging en zet de volgende stap in je carrière.

Medewerker Client Support Rotterdam

Rotterdam
Fulltime
Junior (0 - 2 jaar ervaring)

Jij bent de persoon waarbij mensen aankloppen voor advies en dit geef jij graag! Hoe fijn zou het zijn als je hiervoor goed betaald zou worden! Voor een heel gezellig bedrijf waar er uiteraard ook erg hard gewerkt wordt zoeken we een Medewerker Client Support, een echte “steun en toeverlaat” voor hun klanten. Je vervult een ondersteunende rol, je weet overzicht te houden en snel te schakelen. Voor vragen met betrekking tot wet- en (arbeids)regelgeving draai jij je hand niet voor om of zou je graag eigen willen maken omdat dit je interesseert! Werk jij graag hard voor een goed salaris, opleidingsmogelijkheden, andere goede voorwaarden en een hoop gezellige activiteiten? Lees dan snel verder!

Businessmanager Techniek

Amsterdam
Fulltime
Junior (0 - 2 jaar ervaring)

Heb jij een ondernemersmentaliteit, ben je sales gedreven en heb je affiniteit Techniek? Dan ben jij de businessmanager die wij zoeken!

Gerelateerde posities

Wat is het salaris van een Salarisadministrateur?

De salaris-range van een salarisadministrateur varieert afhankelijk van factoren zoals de locatie, ervaringsniveau en grootte van de organisatie waarvoor zij werken. Over het algemeen ligt het salaris van een salarisadministrateur tussen de € 2.000 en € 4.500 per maand in Nederland, maar dit kan hoger zijn voor senior of leidinggevende posities. In sommige gevallen kunnen bonussen, secundaire arbeidsvoorwaarden en opleidingsmogelijkheden ook worden aangeboden als onderdeel van het totale salarispakket.

Bekijk hier de vacature: Salarisadministrateur Amsterdam (€3.500 tot €4.500 p/m)

Terugbelverzoek

Blijf op de hoogte

Wij houden je graag up-to-date van alles wat er speelt bij en om Sharp and Smart Recruitment. Daarnaast is de arbeidsmarkt constant in beweging en delen wij bepaalde trend en ontwikkelingen.

Navigeren door de Arbeidsmarkt van 2024: Hoe Sharp and Smart Recruitment Innovatie en Expertise Combineert
Nieuws
20-12-2023

Navigeren door de Arbeidsmarkt van 2024: Hoe Sharp and Smart Recruitment Innovatie en Expertise Combineert

Trends voor 2024: “vraag naar vast personeel neemt toe”.
Nieuws
1-11-2023

Trends voor 2024: “vraag naar vast personeel neemt toe”.

Waarom kiezen voor Sharp and Smart Recruitment?
Nieuws
14-08-2023

Waarom kiezen voor Sharp and Smart Recruitment?

Waarom kiezen voor Sharp and Smart Recruitment? Onze bewezen staat van dienst, toewijding aan kwaliteit en diepgaand begrip van de arbeidsmarkt maken ons de ideale partner voor uw personeelsbehoeften. Ontdek hoe wij jou organisatie kunnen versterken…

Lees meer
More than a match Sharp & Smart recruitment

More than a match Sharp & Smart recruitment

Bij Sharp and Smart begonnen we ons avontuur in 2010. Na meer dan een decennium zijn we getransformeerd van een gedreven startup naar een professionele, ervaren HR-dienstverlener die zich richt op meer dan alleen het vinden van een match. Onze toewijding en eerlijkheid worden erkend door onze klanten en kandidaten, zelfs in moeilijke tijden. We zijn gepassioneerd en begrijpen de behoeften van zowel de opdrachtgever als de kandidaat. Daarom bespreken we niet alleen de huidige situatie, maar kijken we ook naar de toekomst om de beste oplossing te vinden.We zetten ons in voor persoonlijke en zakelijke betrokkenheid om het beste resultaat te behalen.

Ben je of zoek je
een salarisadministrateur.

Ben je of zoek je een salarisadministrateur

Bij Sharp and Smart hanteren we een persoonlijke en betrokken aanpak bij het plaatsen van kandidaten in dienst bij werkgevers via onze recruitment diensten. Onze selectieprocedure is intensief en gericht op het vinden van de juiste match tussen werkgever en salarisadministrateur We besteden niet alleen aandacht aan de harde eisen van de functie, maar ook aan het type kandidaat dat goed zou passen binnen de organisatiecultuur en functie als salarisadministrateur. Op deze manier zijn we in staat om niet alleen vacatures zoals 'salarisadministrateur' in te vullen, maar ook om een duurzame match te maken tussen werkgever en werknemer.