Contractmanager

Wat houdt de functie contractmanager in?

Een contractmanager heeft de belangrijke taak om contracten op te stellen tussen werkgever en bijvoorbeeld leveranciers, aannemers of klanten. Hierbij zorgt een contractmanager ervoor dat alle relevante zaken, zoals prijsafspraken en leveringsvoorwaarden, worden vastgelegd en dat beide partijen zich aan de wet- en regelgeving houden.

Dit vereist veel overleg met de betrokken partijen, waarbij de contractmanager ervoor zorgt dat alle verwachtingen en verplichtingen helder zijn. In het geval dat een productieleider nieuweproducten wil inkopen van een leverancier zal een contractmanager om de tafel gaan met de leverancier om te onderhandelen over de leveringsvoorwaarden en kwaliteitsgaranties. Vervolgens worden de afspraken en voorwaarden in het contract opgenomen.

Contractmanager

Actuele vacatures

Begin vandaag nog met de zoektocht naar een nieuwe uitdaging en zet de volgende stap in je carrière.

Bikeshift Stage

Bikeshift Stage

Den Haag
Fulltime
Stagair

Stagair bij Bikeshift: Ben je een nieuwsgierige en ondernemende HBO/MBO student(e) met interesse in de wereld van recruitment en planning? Begin dan als stagiair(e) bij Bikeshift en ondersteun de Recruiters/planners van Bikeshift bij alles wat ze doen. Stap voor stap zullen we je begele...

Planner Bikeshift

Planner Bikeshift

Den Haag
Fulltime
Junior (0 - 2 jaar ervaring)

Planner / recruiter Bikeshift Voor Bikeshift zijn we op zoek naar een HR Medewerker of Recruiter/ Planner. Ons fonkelnieuw gebrande bedrijf ontwikkelt zich mega snel en we zijn op zoek naar nieuwe collega’s die klaar zijn om bij te dragen aan deze groei. Als HR Medewerker help je ons me...

Gerelateerde posities

Dit kan je verdienen als contractmanager

Het salaris van een contractmanager kan variëren afhankelijk van verschillende factoren zoals:

  • werkervaring,
  • verantwoordelijkheden,
  • sector,
  • en de grootte van de organisatie waarin de contractmanager werkzaam is.

Over het algemeen verdient een contractmanager in Nederland tussen de € 3.000,- en € 5.000,- bruto per maand, maar dit kan hoger zijn bij meer verantwoordelijke functies in bijvoorbeeld de bouw- en engineeringsector.

Bekijk hier een vacature voor de functie  contactmanager Hoofddorp (€3.200 tot €4.500 p/m)

Terugbelverzoek

Blijf op de hoogte

Wij houden je graag up-to-date van alles wat er speelt bij en om Sharp and Smart Recruitment. Daarnaast is de arbeidsmarkt constant in beweging en delen wij bepaalde trend en ontwikkelingen.

Heb jij de competenties van een contractmanager?

Heb jij de competenties van een contractmanager?

Een contractmanager stelt niet alleen contracten op, maar onderhandelt ook en overlegt met betrokken partijen om aan alle eisen en wensen te voldoen. Onderhandelingen gaan bijvoorbeeld over garanties, leveringsvoorwaarden en kosten. Een contractmanager moet daarom klantgericht zijn en inlevingsvermogen hebben. Verder zijn goede communicatieve vaardigheden, juridische kennis, analytisch vermogen en oog voor detail belangrijk.

Ben je of zoek je
een contractmanager.

Ben je of zoek je een contractmanager

Een goede contractmanager kan het verschil maken. Maar hoe vind je de juiste kandidaat of werkgever? Daar kunnen wij van Sharp & Smart Recruitment je bij helpen! Ons gespecialiseerde recruitmentteam heeft veel ervaring in het vinden van de perfecte match tussen talentvolle contractmanagers en goede werkgevers.

Door onze expertise en persoonlijke aanpak zijn we in staat om de perfecte match te vinden tussen werkgever en kandidaat. Zo kun je erop vertrouwen dat jouw vraag in goede handen is bij onze recruiters. Voordat je het weet heb je de juiste contractmanager aan boord of de werkgever gevonden. Laat ons je helpen bij het vinden van de perfecte match.