Wij hebben leuk nieuws: We zijn verhuisd!

Datum 31 mei 2022

Daar kan een passend kantoor natuurlijk niet aan ontbreken. De klanten worden groter en de projecten uitdagender. Met een professionele uitstraling en meer (werk)ruimte hebben we nog meer ruimte voor gave projecten! We hebben onze spullen ingepakt en de plek waar we mooie stappen hebben gemaakt, achter ons gelaten. Ons kantoor bevindt zich nu meer richting het strand in de mooie stad achter de duinen, zo’n 500 meter van ons oude kantoor.  

Ons nieuwe kantoor biedt meer ruimte voor brainstormsessies, vergaderingen, trainingen en werkplekken. Op deze manier kunnen we nog harder en geconcentreerder werken aan een mooi resultaat voor onze opdrachtgevers.

Wij hebben leuk nieuws: We zijn verhuisd!

Het mooie pand is ingericht door Studio Michiel de Zeeuw. Wij zijn hem en zijn team onwijs dankbaar voor de fijne sfeer die hij gecreëerd heeft met de aankleding van het pand.

Mocht jij nou interesse hebben in een leuke rondleiding met een kop koffie door het pand? Bel gerust aan op de Zeestraat 66, te Den Haag en een van onze leuke collega’s zal je welkom heten!

kantoor

kantoor

Blijf op de hoogte

Wij houden je graag up-to-date van alles wat er speelt bij en om Sharp and Smart Recruitment. Daarnaast is de arbeidsmarkt constant in beweging en delen wij bepaalde trend en ontwikkelingen.

Top 5 trends op de arbeidsmarkt 2023
Nieuws
22/12

Top 5 trends op de arbeidsmarkt 2023

De arbeidsmarkt is in constante verandering en het is belangrijk om op de hoogte te blijven van de nieuwste trends. In deze blog behandelen we de top 5 trends die momenteel de arbeidsmarkt be├»nvloeden. Of je nu werkzoekende bent of werkgever,…

Lees meer
HeadFirst
Case
22/08

HeadFirst

Al langere tijd werkt Sharp and Smart samen met HeadFirst: een marktleidende internationale fullservice HR-dienstverlener en onze partner. We spraken Corporate Recruiter at HeadFirst Group Danielle van Amstel over de samenwerking tussen Sharp…

Lees meer
Hoe ga je als organisatie om met de huidige arbeidsmarkt? Hier 4 tips die jouw bedrijf verder helpen!
Nieuws
22/06

Hoe ga je als organisatie om met de huidige arbeidsmarkt? Hier 4 tips die jouw bedrijf verder helpen!

Het is over de jaren steeds moeilijker geworden om de juiste medewerkers te vinden. In de huidige economie is de kandidaat aan zet. Werkgevers worden gedwongen nog harder te bouwen aan hun werkgeversmerk en moeten alle zeilen bij zetten om talent…

Lees meer