Wij hebben leuk nieuws: We zijn verhuisd!

Wij hebben leuk nieuws: We zijn verhuisd!
Begin direct met solliciteren! Bekijk alle vacatures

Datum 31 mei 2022

Sharp and Smart Recruitment is de afgelopen jaren flink geprofessionaliseerd. Na een periode van veel leuke projecten en mooie klanten, waren we toe aan de volgende stap.

Daar kan een passend kantoor natuurlijk niet aan ontbreken. De klanten worden groter en de projecten uitdagender. Met een professionele uitstraling en meer (werk)ruimte hebben we nog meer ruimte voor gave projecten! We hebben onze spullen ingepakt en de plek waar we mooie stappen hebben gemaakt, achter ons gelaten. Ons kantoor bevindt zich nu meer richting het strand in de mooie stad achter de duinen, zo’n 500 meter van ons oude kantoor.  

Ons nieuwe kantoor biedt meer ruimte voor brainstormsessies, vergaderingen, trainingen en werkplekken. Op deze manier kunnen we nog harder en geconcentreerder werken aan een mooi resultaat voor onze opdrachtgevers.

Het mooie pand is ingericht door Studio Michiel de Zeeuw. Wij zijn hem en zijn team onwijs dankbaar voor de fijne sfeer die hij gecreëerd heeft met de aankleding van het pand.

Mocht jij nou interesse hebben in een leuke rondleiding met een kop koffie door het pand? Bel gerust aan op de Zeestraat 66, te Den Haag en een van onze leuke collega’s zal je welkom heten!

 

Terug naar het overzicht
Personeel nodig?

Personeel
nodig?

Ma-vrij bereikbaar van 09:00 - 17:30 Bel ons op 070-8008140 Mail naar info@sharpandsmart.nl

Bel mij terug
Bel mij terug

Vul hieronder uw naam en telefoonnummer in en wij nemen zo spoedig mogenlijk contact met u up

Gerelateerde artikelen

Top 5 trends op de arbeidsmarkt 2023

Top 5 trends op de arbeidsmarkt 2023 28-12-2022

De arbeidsmarkt is in constante verandering en het is belangrijk om op de hoogte te blijven van de nieuwste trends. In deze blog behandelen we de top 5 trends die momenteel de arbeidsmarkt beïnvloeden. Of je nu werkzoekende bent of werkgever,…

lees meer

Hoe ga je als organisatie om met de huidige arbeidsmarkt? Hier 4 tips die jouw bedrijf verder helpen!

Hoe ga je als organisatie om met de huidige arbeidsmarkt? Hier 4 tips die jouw bedrijf verder helpen! 21-06-2022

Het is over de jaren steeds moeilijker geworden om de juiste medewerkers te vinden. In de huidige economie is de kandidaat aan zet. Werkgevers worden gedwongen nog harder te bouwen aan hun werkgeversmerk en moeten alle zeilen bij zetten om talent…

lees meer

Onze opdrachtgevers