Werving en Selectie Den Haag

Hoe wij voor jou de juiste kandidaat in Den Haag werven en selecteren

Bij werving en selectie plaatsen wij kandidaten rechtstreeks in dienst en onder contract bij de werkgever. De selectieprocedure is intensief en betrokken, waarbij er nauw wordt samengewerkt tussen Sharp and Smart en de klant.

In het geval wij nog niet bekend zijn met de opdrachtgever gaan wij langs voor een persoonlijke kennismaking. Zo krijgen wij niet alleen goed beeld van de organisatie (qua sfeer, mensen die er werken etc), maar kunnen we ook met de klant samen het juiste functieprofiel opstellen. Er wordt dan niet alleen aandacht geschonken aan de harde eisen, maar er wordt ook gekeken naar wat voor type kandidaat goed bij hen zou passen.

Zowel kandidaat als opdrachtgever begeleiden we gedurende het gehele traject, vanaf het eerste gesprek tot aan de contractonderhandelingen. Tijdens dit proces laat Sharp and Smart zien waar zij zich in onderscheiden.

Werving en Selectie Den Haag

Wij verzorgen ook de werving en selectie in andere steden, zoals:

Als je op zoek bent naar de beste talenten voor jouw organisatie, dan kan het vinden van de juiste kandidaten een uitdaging zijn. Gelukkig kan ons recruitment bureau in Den Haag je helpen bij het vinden van de juiste mensen voor de juiste posities. Onze dienstverlening omvat werving en selectie, waarbij we ons richten op het vinden van de beste kandidaten voor jouw organisatie.

Naast werving en selectie in Den Haag, zijn we ook actief in diverse andere steden. 

Maak het jezelf makkelijk, benut onze
werving en selectie diensten.

Maak het jezelf makkelijk, benut onze werving en selectie diensten

We zijn er om bedrijven te helpen hun organisatie sterk en concurrerend te houden. Met onze expertise in werving en selectie plus ons uitgebreide netwerk, kunnen we bedrijven helpen de juiste mensen aan te trekken voor uw organisatie. Maak kennis met onze professionals en ervaar de toewijding aan het vinden van de beste kandidaten voor opdrachtgevers. We streven ernaar om een partner te zijn voor bedrijven in al hun wervingsbehoeften. Kies voor Sharp and Smart Recruitment en zorg ervoor dat je bedrijf altijd voorop blijft lopen.

Actuele vacatures

Begin vandaag nog met de zoektocht naar een nieuwe uitdaging en zet de volgende stap in je carrière.

Communicatieadviseur in Amsterdam

Amsterdam
Fulltime
Medior ( 3 - 5 jaar ervaring )

Belangrijke kwaliteiten zijn jouw vermogen om je in te leven in zeer uiteenlopende opdrachten én doelgroepen waarvoor je schrijft, en je talent om je teksten een originele touch te geven, of ze nu overtuigend of informerend zijn, jong en fris of serieus en to-the-point, formeel of informeel. Jij als ervaren schrijver draait je hand hier niet voor om!

Je hebt een passie voor taal en schrijft creatief, foutloos, en je durft te experimenteren. Door out-of-the-box te denken weet je tot verrassende en creatieve resultaten te komen en ben je niet bang om je eigen ideeën naar voren te brengen. Je interesse in de opdrachten zorgt ervoor dat je altijd een stap verder denkt, wat terug te zien is in je overtuigende schrijfstijl: je weet lezers te verleiden en te overtuigen om specifieke acties te ondernemen.

Financieel Manager backoffice bij LVDH Finance

Den Haag
Fulltime
Medior ( 3 - 5 jaar ervaring )

Ben jij pas tevreden wanneer alles op orde is? Draai jij je hand niet om voor uiteenlopende financiële zaken en word jij enthousiast van een veelzijdige functie? Zie jij jezelf als resultaat- en kwaliteitsgericht en kan je zowel zelfstandig als in teamverband werken? Heb je hiernaast ervaring of affiniteit met vastgoed? Dan is dit de perfecte kans om je financiële ervaring samen te voegen met je interesse in vastgoed! En dit kun je doen bij een mooie organisatie in Den Haag waarbij service en kwaliteit voorop staan. Voel jij je daarbij thuis in een informele en directe sfeer kijk dan snel verder want dan zoeken wij jou!

Helpen in de groei die jullie voor ogen hebben

Helpen in de groei die jullie voor ogen hebben

Onze aanpak begint met een grondige analyse van jouw bedrijf en jouw behoeften. Vervolgens stellen we een gedetailleerd profiel op van de kandidaat die het beste past bij jouw organisatie. We screenen en interviewen de kandidaten zorgvuldig om er zeker van te zijn dat ze passen bij jouw bedrijfscultuur en de vaardigheden en ervaring hebben die nodig zijn voor de functie.

Onze dienstverlening stopt niet bij het vinden van de juiste kandidaat. We zorgen er ook voor dat de onboarding soepel verloopt en dat de nieuwe medewerker goed wordt ingewerkt. Zo helpen we jouw organisatie om een sterke en competente workforce op te bouwen. Geintresseerd in onze werving en selectie diensten? Laat ons jou helpen bij het vinden van de juiste mensen voor jouw organisatie.

Terugbelverzoek

Blijf op de hoogte

Wij houden je graag up-to-date van alles wat er speelt bij en om Sharp and Smart Recruitment. Daarnaast is de arbeidsmarkt constant in beweging en delen wij bepaalde trend en ontwikkelingen.

Hoe werf je net even anders?
Nieuws
3-04-2023

Hoe werf je net even anders?

De arbeidsmarkt zorgt ook dit jaar voor flink wat uitdagingen. In elke sector en op elk niveau zoeken corporate bedrijven, het MKB en de overheid personeel. Door groei, interne veranderingen en zeker ook interne mobiliteit zie je op steeds meer…

Lees meer
Sharp and Smart in een nieuw jasje
Nieuws
22-03-2023

Sharp and Smart in een nieuw jasje

De afgelopen 10 jaar heeft Sharp and Smart voor vele MKB opdrachtgevers talentvolle professionals aangetrokken. Want dat is waar het om gaat binnen recruitment. Talent vinden, talent binden en talent behouden. Voor precies die plekken in organisaties…

Lees meer
Top 5 trends op de arbeidsmarkt 2023
Nieuws
28-12-2022

Top 5 trends op de arbeidsmarkt 2023

De arbeidsmarkt is in constante verandering en het is belangrijk om op de hoogte te blijven van de nieuwste trends. In deze blog behandelen we de top 5 trends die momenteel de arbeidsmarkt beïnvloeden. Of je nu werkzoekende bent of werkgever,…

Lees meer