werkgevers

Werving en selectie

  • »
  • Werving en selectie

Sharp and Smart heeft een aantrekkelijk bestand van personeel met een economische en/of commerciële achtergrond op HBO/WO niveau. Denk hierbij aan werknemers die bezig zijn met een dergelijk gerelateerde studie of deze al hebben afgerond.

De database van Sharp and Smart groeit dagelijks. Daarbij maakt Sharp and Smart gebruik van een unieke en bewezen succesvolle werkwijze, om altijd de juiste match te vinden tussen vacature en werknemer.

Iedere werkzoekende die zich inschrijft bij Sharp and Smart maakt zelf een uitgebreid profiel aan. Hierin staan niet alleen feitelijkheden als geslacht, woonplaats, leeftijd en opleiding, maar wordt ook ingegaan op emotionele aspecten. Op deze wijze kan Sharp and Smart bij de werving en selectie ook scannen op competenties van de kandidaat. Zodra een vacature past bij een profiel, krijgt de kandidaat automatisch een oproep van Sharp and Smart. De recruiter van Sharp and Smart zal vervolgens in een persoonlijk gesprek bepalen of de kandidaat inderdaad geschikt is en past bij uw bedrijfscultuur. Alleen de kandidaten die aan al uw eisen voldoen, zullen aan u worden voorgesteld. Zo bent u altijd verzekerd van de juiste match.

Het hele selectieproces is geheel vrijblijvend en kosteloos. Pas wanneer de opdrachtgever de kandidaat heeft goedgekeurd en akkoord heeft gegeven om hem of haar in te zetten, worden er kosten in rekening gebracht.

De beste kandidaat voor uw vacature

Sharp and Smart matcht uw vacature met de database van duizenden uitzendkrachten

  1. Voorselectie en uitgebreide screening door recruiter Sharp and Smart
  2. Persoonlijk intakegesprek met een recruiter van Sharp and Smart
  3. Voorstellen bij de opdrachtgever met uitgebreid profiel en CV
  4. Intakegesprek bij de opdrachtgever
  5. Match!

Heeft u vragen of wilt u een offerte aanvragen? Neem contact op met info@sharpandsmart.nl  of bel 070-8008140

Personeel nodig?

Ma-vrij bereikbaar van 09:00-18:00

070 8008140

of stuur een e-mail naar:

info@sharpandsmart.nl

Volg ons
Onder voorbehoud van alle rechten © 2019. Sharp & Smart B.V.