Waarom kiezen voor Sharp and Smart Recruitment?

Datum 14 augustus 2023

Al meer dan 10 jaar succesvol in werving en selectie

Met meer dan 10 jaar ervaring in de recruitment branche, brengen wij een schat aan kennis en kunde met ons mee. We hebben de inzichten vergaard die nodig zijn om succesvol te zijn in de wereld van werving en selectie.

We hechten er enorm veel waarde aan om de bedrijfscultuur van onze klanten écht te begrijpen. Dit vertaalt zich in persoonlijke zorg en aandacht voor iedereen, of het nu om een werkgever of een kandidaat gaat.

We schuiven geen cv's. Ons gedegen selectieproces bestaat uit meerdere contactmomenten en we gaan zelfs nog een stap verder door persoonlijke ontmoetingen aan te bieden bij ons op kantoor.

Gespecialiseerd in het vinden van sales, HR en office professionals

Als specialisten op drie vakgebieden, namelijk werving en selectie voor sales-, HR- en office-rollen, weten we waar we het over hebben. Door onze diepgaande kennis kunnen wij waardevol advies te geven en op treden als ervaren consultants. Wij hebben de expertise in huis voor het bepalen van een effectieve aanpak en het vinden van dé geschikte kandidaat.

Om ons werk nog krachtiger te maken, beschikken we over een uitgebreide database, een scala aan handige tools en doeltreffende marketingstrategieën. Dit stelt ons in staat om niet alleen de beste kandidaten te vinden, maar ook om ze te bereiken en de gewenste resultaten te behalen.

Samen bouwen we aan de toekomst

Kortom, wanneer je op zoek bent naar een partner die gedreven wordt door meer dan 10 jaar ervaring, die waarde hecht aan echte persoonlijke aandacht, die een grondig selectieproces hanteert, die specialist is in diverse vakgebieden en die beschikt over krachtige tools, dan is Sharp and Smart Recruitment de juiste keuze. Of het nu gaat om sales, HR of office functies, wij zijn er om te adviseren en te ondersteunen. Samen bouwen we aan de toekomst.

Blijf op de hoogte

Wij houden je graag up-to-date van alles wat er speelt bij en om Sharp and Smart Recruitment. Daarnaast is de arbeidsmarkt constant in beweging en delen wij bepaalde trend en ontwikkelingen.

Waarom kiezen voor Sharp and Smart Recruitment?
Nieuws
14-08-2023

Waarom kiezen voor Sharp and Smart Recruitment?

Waarom kiezen voor Sharp and Smart Recruitment? Onze bewezen staat van dienst, toewijding aan kwaliteit en diepgaand begrip van de arbeidsmarkt maken ons de ideale partner voor uw personeelsbehoeften. Ontdek hoe wij jou organisatie kunnen versterken…

Lees meer
Tips voor succesvol talent recruitment!
Nieuws
9-08-2023

Tips voor succesvol talent recruitment!

In het veranderende landschap van recruitment is het van cruciaal belang om op de hoogte te blijven van de nieuwste trends en ontwikkelingen. Q3 van 2023 belooft enkele opwindende veranderingen, waarbij technologie en strategie hand in hand…

Lees meer
Klant aan het woord: Tentoo
Nieuws
26-07-2023

Klant aan het woord: Tentoo

Met trots werkt Sharp and Smart al meerdere jaren samen met Tentoo: een fullservice Backoffice gespecialiseerd in (flexibele) arbeid. Tijd om Tentoo is aan de tand te voelen wat ze van onze samenwerking vinden! We spraken Hiringmanager/teamlead…

Lees meer