Trainee Recruitment Strategist gezocht in Amsterdam! Amsterdam
Trainee Recruitment Strategist gezocht in Amsterdam!
Begin direct met solliciteren! Bekijk alle vacatures

Trainee Recruitment Strategist gezocht in Amsterdam!

Voor onze opdrachtgever, dé marktleider in Life Science Recruitment, zijn wij op zoek naar een leergierige Trainee Recruitment Strategist die graag wil doorgroeien binnen een groot internationaal bedrijf in hartje Amsterdam. Lijkt het je leuk om actief de markt te benaderen en bestaande relaties te onderhouden en uit te breiden? Ben jij strategisch aangelegd en ben je op zoek naar een mooie uitdaging aan het begin van jouw carrière? Dan is dit de perfecte startersfunctie voor jou!

Omschrijving van de functie:

Als Trainee Recruitment Strategist zal je actief de markt benaderen en bestaande relaties onderhouden en uitbreiden. Het wordt jouw taak om met de meest efficiënte strategie de juiste specialisten te vinden voor onze klanten. Je zal in het begin van je carrière dagelijks een uitgebreide training krijgen om de expert in jouw sector te worden. Ook na de beginperiode zullen er nog regelmatig trainingen gegeven worden om je verder te begeleiden in je carrière.

Over onze opdrachtgever:

Onze opdrachtgever is marktleider in life science recruitment. Zij geloven dat ook de werving & selectie-markt moet doorschakelen op het gebied van technologie en innovatie. Ze hebben een passie voor technologie, zeker in een life science markt die gedreven wordt door ontwikkeling. Ze investeren een groot deel van hun omzet in technologische oplossingen die hen in staat stelt om Resource Technologie te gebruiken. Door de inzet van geavanceerde algoritmes is het team van Resource & Data Strategists in staat om het meest gedetailleerde, vooruitstrevende en complete Life Science-netwerk binnen Europa te onderhouden.

Ga jij werken bij onze opdrachtgever, dan krijg jij daar veel voor terug! Zo kun jij je lunch bestellen bij Foodora. Ook kun je gebruik maken van bedrijfsauto's (Audi), is er een maandelijkse lunch club en mag jij je werk dagelijks uitvoeren in een van de mooiste kantoorpanden aan de Amstel.

Gezocht profiel:

 • Minimaal een afgeronde HBO opleiding;
 • 0 - 3 jaar werkervaring;
 • Een commerciële en communicatieve mindset;
 • Vloeiend in Nederlands en goed in Engels (Duits is een pré);
 • Leergierig, ambitieus, veerkrachtig en resultaatgericht;
 • Affiniteit met de huidige technologie en innovatie is een pré;
 • Een geldig rijbewijs B.

Wat krijg je hiervoor terug?

 • Bruisende werkplek aan de grachten van Amsterdam;
 • Jonge en ambitieuze collega's;
 • Doorgroeimogelijkheden binnen een grote organisatie;
 • Trainingen;
 • Werken bij de 'Great place to work' 2016 award winnaar;
 • Salaris van €2350 exclusief bonussen!

Solliciteren

Ben jij enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? Onderneem dan nu actie door te solliciteren via info@sharpandsmart.nl of te bellen naar 070-8008140.

Solliciteren met account Solliciteren zonder account

Nog geen account? Schrijf je dan nu in!

Algemene informatie

Locatie

Amsterdam

Functie

Advies / Staf / Beleid, Personeel en Organisatie

Dienstverband

Fulltime

Niveau

HBO/WO

Categorie

Startersfunctie

Sluitingsdatum aanmelding

24-12-2020