Territory Executive in Rotterdam Rotterdam
Territory Executive in Rotterdam
Begin direct met solliciteren! Bekijk alle vacatures

Territory Executive in Rotterdam

Voor onze opdrachtgever (marktleider binnen de FMCG) zijn wij op zoek naar een enthousiaste en ondernemende Territory Executive in Rotterdam! In deze functie ben jij verantwoordelijk voor het opbouwen en onderhouden van een relatie met hun klanten. Je bent onderdeel van een wereldwijde productlancering en het bouwen van een nieuwe productcategorie. Ben jij commercieel ingesteld, heb je sterke sociale vaardigheden en heb je een groot netwerk? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Omschrijving van je dagelijkse werkzaamheden:

Als Territory Executive ben je iedere dag onderweg en ben jij verantwoordelijk voor het relatiebeheer met klanten. Dit bereik je door het opbouwen van een uitstekende relatie met zo’n 400 eigen klanten binnen jouw rayon. Daarnaast mag jij een nieuw product bij bestaande klanten introduceren. Jij geeft personeelsleden en managers uitleg en maakt hen enthousiast over het product, zodat het zo goed mogelijk in de markt wordt gezet. Dit kun je op verschillende manieren doen; door bijvoorbeeld het geven van trainingen, het inzetten van mysteryshoppers en het organiseren van personeelsavonden om zo meer betrokkenheid te creëren. Samen maken jullie het succes! Als Territory Executive ben jij verantwoordelijk voor jouw eigen regio (in dit geval Rotterdam). Samen met jouw collega’s maak je deel uit van één district en van één team.

Met je manager en collega’s bouw je samen een commercieel plan voor de stad. Binnen je team bestaat een open sfeer om met creativiteit en eigen ideeën bij te dragen hoe je individueel en als team het beste kan opereren om tot resultaat te komen. Jullie hebben meetings op locatie, denk hierbij aan lunchrooms of ergens borrelen in een café. Ook blijf je (na je inwerktraject op het hoofdkantoor in Antwerpen) persoonlijk gecoacht worden. Zo heb je de ideale basis voor de verdere ontwikkeling van je loopbaan bij dit internationale bedrijf.

Gezocht profiel:

  • Afgeronde HBO/WO opleiding;
  • Commercieel;
  • Representatief, je bent in staat om presentaties aan je klanten te geven en hen informatie te verschaffen;
  • Communicatief vaardig en enthousiasmerend, jij zorgt ervoor dat je klanten achter jouw product staan en die optimaal gaan promoten;
  • Sociaal, je kunt met verschillende soorten klanten overweg.

Wat krijg je hiervoor terug?

  • Werken voor een grote, internationale organisatie;
  • Leuke collega's;
  • Veel doorgroeimogelijkheden, sky is the limit!;
  • Direct een contract bij de opdrachtgever;
  • Basissalaris van €2800 (exclusief bonussen), onkostenvergoeding, 13e maand, auto, laptop en telefoon van de zaak.

Solliciteren

Ben jij enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? Onderneem dan nu actie door te solliciteren via info@sharpandsmart.nl of te bellen naar 070-8008140.

Solliciteren met account Solliciteren zonder account

Nog geen account? Schrijf je dan nu in!

Algemene informatie

Locatie

Rotterdam

Functie

Marketing, Advies / Staf / Beleid, Communicatie

Dienstverband

Fulltime

Niveau

HBO/WO

Categorie

Startersfunctie

Sluitingsdatum aanmelding

19-02-2021