Territory Executive Rotterdam
Territory Executive
Begin direct met solliciteren! Bekijk alle vacatures

Territory Executive

Voor onze opdrachtgever (marktleider binnen de FMCG) zijn wij op zoek naar een enthousiaste en ondernemende Territory Executive in Rotterdam! In deze functie ben jij verantwoordelijk voor het opbouwen en onderhouden van een relatie met hun klanten. Je bent onderdeel van een wereldwijde productlancering en het bouwen van een nieuwe productcategorie. Ben jij commercieel ingesteld, heb je sterke sociale vaardigheden en heb je een groot netwerk? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Omschrijving van je dagelijkse werkzaamheden:

Voor onze opdrachtgever, één van de marktleiders binnen de FMCG, ben ik op zoek naar een Territory Executive. In deze rol heb jij een uniek takenpakket; je mag mensen (B2C) in Rotterdam kennis laten maken met een mooi, nieuw product. Je wekt interesse op in het nieuwe product door je eigen netwerk in te zetten, nieuwe netwerken op te bouwen en presentaties te geven op verschillende locaties in Rotterdam. Door storytelling toe te passen en het product te tonen aan jouw doelgroep, weet jij mensen te enthousiasmeren waardoor zij het product willen gaan aanschaffen. Je mag daarnaast verschillende ook verschillende events organiseren! Overal hang jij lijntjes uit; zelfs nadat je doelgroep het product heeft aangeschaft blijf je met hen in contact te staan. Jouw inspirerende verhaal en energieke voorkomen zorgt ervoor dat jouw contacten het nieuwe product ook bij hun netwerk introduceren en promoten. Door jouw sociale instelling blijf je betrokken bij de doelgroep, jij wordt onderdeel van de 'community' en het gezicht van onze opdrachtgever!

Met je manager en collega’s bouw je samen een commercieel plan voor de stad. Binnen je team bestaat een open sfeer om met creativiteit en eigen ideeën bij te dragen hoe je individueel en als team het beste kan opereren om tot resultaat te komen. Jullie hebben meetings op locatie, denk hierbij aan lunchrooms of ergens borrelen in een café. Ook blijf je (na je inwerktraject op het hoofdkantoor in Antwerpen) persoonlijk gecoacht worden. Zo heb je de ideale basis voor de verdere ontwikkeling van je loopbaan bij dit internationale bedrijf.

Over de opdrachtgever:

Onze opdrachtgever is één van de grootste bedrijven binnen de FMCG. Zij ontwikkelen op een innovatie manier nieuwe producten. die zij vervolgens groots in de markt brengen. Werken bij onze opdrachtgever betekent werken in één van de grootste organisaties ter wereld! Je krijgt volop (internationale) doorgroeimogelijkheden en wordt goed begeleid gedurende je carrière.

Gezocht profiel:

 • Afgeronde HBO/WO opleiding;
 • Groot netwerk in Rotterdam;
 • Enthousiast en sociaal;
 • In staat om makkelijk contact te leggen met anderen;
 • Inspirerend kunnen vertellen/je vindt het leuk om te presenteren;
 • Ondernemende instelling!

Wat krijg je hiervoor terug?

 • Werken voor een grote, internationale organisatie;
 • Leuke collega's;
 • Veel doorgroeimogelijken, sky is the limit!;
 • Direct een contract bij de opdrachtgever;
 • Basissalaris van €2800, onkostenvergoeding, 13e maand, auto , laptop en telefoon van de zaak!

Solliciteren

Ben jij enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? Onderneem dan nu actie door te solliciteren via info@sharpandsmart.nl of te bellen naar 070-8008140.

Solliciteren met account Solliciteren zonder account

Nog geen account? Schrijf je dan nu in!

Algemene informatie

Locatie

Rotterdam

Functie

Marketing, Communicatie

Dienstverband

Fulltime

Niveau

HBO/WO

Categorie

Startersfunctie, Ervaren

Sluitingsdatum aanmelding

03-04-2021