Telemarketeers gezocht in Den Bosch Den Bosch
Telemarketeers gezocht in Den Bosch
Begin direct met solliciteren! Bekijk alle vacatures

Telemarketeers gezocht in Den Bosch

Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde Telemarketeers! In deze functie ben jij verantwoordelijk voor het dagelijks contact met verschillende bedrijven. Je mag namens verschillende bedrijven afspraken inplannen voor accountmanagers. Ben jij servicegericht en vriendelijk? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Omschrijving van de functie:

Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar vriendelijke en enthousiaste Telemarketeers. Het is de bedoeling dat de klant centraal staat! Namens verschillende bedrijven mag je afspraken inplannen voor accountmanagers. Dit kan bijvoorbeeld voor een farmaceutisch bedrijf zijn, maar daarna plan je weer afspraken voor een technisch bedrijf in. Uitdagend en afwisselend werk dus! Wij zijn op zoek naar mensen die servicegericht, vriendelijk en professioneel zijn.

Werken bij onze opdrachtgever betekent ook dat je op andere projecten ingezet kan worden! Je kan bijvoorbeeld klanten bellen om te kijken of hun gegevens nog up-to-date zijn, of klanten helpen met de aanschaf van een bepaald product of dienst. Je hoeft je hier dus geen moment te vervelen!

Over de opdrachtgever:

Onze opdrachtgever is al meer dan 20 jaar actief in de B2B telemarketing. Zij bieden een prettige werkomgeving, met veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Zij bedienen klanten als Coca Cola, Heinz en Sourcy. Doordat het werk uitdagend is, heeft iedereen dagelijks de juiste spirit en motivatie om de vooraf opgestelde doelen te behalen. Zij hechten veel waarde aan proactiviteit en kwaliteit!

Profiel:

  • Minimaal MBO werk- en denkniveau;
  • Minimaal 24 uur per week beschikbaar (doordeweeks van 09.00-17.00);
  • Vriendelijk;
  • Servicegericht;
  • Flexibel;
  • Per direct beschikbaar.

Wat krijg jij hiervoor terug?

  • Goed salaris;
  • Leuke werkomgeving;
  • Leuke collega's;
  • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.

Solliciteren

Ben jij enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? Onderneem dan nu actie door te solliciteren via info@sharpandsmart.nl of te bellen naar 070-8008140.

Solliciteren met account Solliciteren zonder account

Nog geen account? Schrijf je dan nu in!

Algemene informatie

Locatie

Den Bosch

Functie

Administratief, Advies / Staf / Beleid, Communicatie

Dienstverband

Parttime, Fulltime

Niveau

MBO, HBO/WO

Categorie

Bijbaan, Startersfunctie, Ervaren

Sluitingsdatum aanmelding

19-02-2021