Telefonisch Enqueteur gezocht in Den Bosch Den Bosch
Telefonisch Enqueteur gezocht in Den Bosch
Begin direct met solliciteren! Bekijk alle vacatures

Telefonisch Enqueteur gezocht in Den Bosch

Wij zijn op zoek naar enthousiaste telefonisch enquêteurs in Den Bosch! Lijkt het jou leuk om onder andere met hotels in contact te staan om te kijken welke producten ze gebruiken? Zie jij het als een uitdaging om de juiste gegevens te verzamelen en die in de juiste systemen te verwerken? Dan is dit de functie voor jou!

Omschrijving van de functie:

Als telefonisch enquêteur ben jij verantwoordelijk voor het telefonisch contact met verschillende bedrijven. Je belt bijvoorbeeld verschillende hotels op, om na te gaan welke producten zij gebruiken. Dit gaat over onder meer welke koffie en wat voor fris zij aan hun gasten serveren. De verkregen gegevens verwerk jij vervolgens in de verschillende systemen. Dit is een leuke functie waarbij jij met leuke bedrijven in contact staat!

Werken bij onze opdrachtgever betekent ook dat je op andere projecten ingezet kan worden! Je kan bijvoorbeeld klanten bellen om te kijken of hun gegevens nog up-to-date zijn, of klanten helpen met de aanschaf van een bepaald product of dienst. Je hoeft je hier dus geen moment te vervelen

Over de opdrachtgever:

Onze opdrachtgever is al meer dan 20 jaar actief in de B2B telemarketing. Zij bieden een prettige werkomgeving, met veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Zij bedienen klanten als Coca Cola, Heinz en Sourcy. Doordat het werk uitdagend is, heeft iedereen dagelijks de juiste spirit en motivatie om de vooraf opgestelde doelen te behalen. Zij hechten veel waarde aan proactiviteit en kwaliteit!

Gezocht profiel:

  • Fulltime beschikbaar (overdag van 09.00-17.00);
  • Sociaal en spontaan;
  • Enthousiast en vriendelijk;
  • Per direct beschikbaar.

Wat krijg je hiervoor terug?

  • Goed salaris;
  • Leuke werkomgeving;
  • Leuke collega's;
  • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.

Solliciteren

Ben jij enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? Onderneem dan nu actie door te solliciteren via info@sharpandsmart.nl of te bellen naar 070-8008140.

Solliciteren met account Solliciteren zonder account

Nog geen account? Schrijf je dan nu in!

Algemene informatie

Locatie

Den Bosch

Functie

Callcenter, Detailhandel, Communicatie

Dienstverband

Fulltime

Niveau

VMBO, MBO, HAVO/VWO, HBO/WO

Categorie

Bijbaan, Startersfunctie, Ervaren

Sluitingsdatum aanmelding

15-02-2021