Technisch Gebouwenbeheerder Den Haag
Technisch Gebouwenbeheerder
Begin direct met solliciteren! Bekijk alle vacatures

Technisch Gebouwenbeheerder

Voor onze opdrachtgever, een snelgroeiende en ambitieuze organisatie gespecialiseerd in het beheren van vastgoed, zijn wij op zoek naar een ervaren Technisch Gebouwenbeheerder. In deze rol ben jij verantwoordelijk voor het verwerken van de reparatieverzoeken van huurders naar tevredenheid. Beschik jij over technisch inzicht en ben jij goed in delegeren? Lees dan snel verder!

Over de opdrachtgever:

Onze opdrachtgever is een beheerkantoor voor onroerend goed van particuliere beleggers en vastgoedorganisaties in het centrum van Den Haag. Zij verzorgen zowel technisch als financieel beheer, waardoor zij hun klanten zoveel mogelijk kunnen ontzorgen.
Wanneer je bij onze opdrachtgever aan de slag gaat, kom je in een jong en ambitieus team terecht. Er wordt hard gewerkt, maar er is ook veel ruimte voor gezelligheid. Iedere vrijdagmiddag wordt er met elkaar geborreld en succes worden gevierd met etentjes/uitjes. Er heerst een informele cultuur waar er volop ruimte is om jezelf te ontwikkelen. Ben jij op zoek naar een dynamische organisatie waar je een steentje kan bijdragen en echt onderdeel van het team wordt? Dan past deze organisatie bij jou!

Omschrijving van je dagelijkse werkzaamheden:

In deze rol ben jij verantwoordelijk voor het beantwoorden van alle reparatieverzoeken van huurders. Je zet de reparatieverzoeken uit en monitort deze tot het afgerond is. Jij bent ervoor verantwoordelijk dat alle meldingen naar tevredenheid uitgevoerd worden. Voor ieder pand is er een loodgieter en elektricien beschikbaar. Het is aan jou om in te schatten wat er moet gebeuren en wie je daarvoor nodig hebt. Je kan zelf klein onderhoud verwerken. Voor groot onderhoud schakel je de hulp van anderen in en houd je contact met zowel de monteur als de huurder. In het systeem Omnibox verwerkt je de reparaties. Dankzij jouw inzet wordt alles goed geregeld en ontzorg jij hiermee jouw collega’s.
Daarnaast monitor je ook de VVE vergaderingen. Wanneer er veel huurders in een pand zijn, neem je een actievere rol dan wanneer er weinig huurders zitten. Het zal in overleg en sporadisch voorkomen dat je VVE vergaderingen bijwoont. Je houdt je ook bezig met de begin- en eindinspecties waarin je een rapportage van foto’s van het pand opstelt. In deze rol zal je 80% op kantoor zitten en 20% buiten de deur.

Gezocht profiel:

 • MBO niveau 4 afgerond en minimaal 2 jaar werkervaring;
 • Uitgebreid technisch inzicht en een zelfstandige werkhouding;
 • Affiniteit met beheer en onderhoud;
 • Goed inschattingsvermogen en doortastend karakter;
 • Plannend vermogen en delegerende kwaliteiten;
 • Ervaring met Omnibox is een pré;
 • Rijbewijs B;
 • 40 uur per week beschikbaar.

Wat krijg je hiervoor terug?

 • Werken in een jonge, snelgroeiende organisatie;
 • Werken in een informeel team;
 • Ruimte om jezelf verder te ontwikkelen;
 • Een mooi salaris tussen de €2500-3200 (afhankelijk van ervaring);
 • Meteen een jaarcontract bij de opdrachtgever!

Solliciteren

Ben jij enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? Onderneem dan nu actie door te solliciteren via info@sharpandsmart.nl of te bellen naar 070-8008140.

Solliciteren met account Solliciteren zonder account

Nog geen account? Schrijf je dan nu in!

Algemene informatie

Locatie

Den Haag

Functie

Administratief

Dienstverband

Fulltime

Niveau

MBO, HBO/WO

Categorie

Leidinggevend, Ervaren

Sluitingsdatum aanmelding

04-04-2021