Teamleider Horeca gezocht in Zaandijk Zaandijk
Teamleider Horeca gezocht in Zaandijk
Begin direct met solliciteren! Bekijk alle vacatures

Teamleider Horeca gezocht in Zaandijk

Voor onze opdrachtgever, een familiebedrijf met een uitgebreid netwerk van tankstations door heel Nederland, zijn wij op zoek naar een enthousiaste teamleider! In deze rol ben je onder meer verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding, het plaatsen van bestellingen en de aanname van personeel. Daarnaast worden alle tankstations vernieuwd (er komen streetfood- en koffieformules), waardoor jij voor het nieuwe concept verantwoordelijk wordt en dat mag uitdragen naar de gasten! Heb jij leidinggevende ervaring en vind jij het leuk om ervoor te zorgen dat elke gast een optimale beleving heeft? Wil jij werken bij een tankstation met een uniek concept? Lees dan snel verder!

Over de opdrachtgever

Onze opdrachtgever is een familiebedrijf met meer dan 150 tankstations door heel Nederland. Als motto hanteren zij 'lokaal en dichtbij'. Op dit moment zijn zij de tankstations aan het vernieuwen, in bijna elk tankstation worden nieuwe, unieke formules gelanceerd. Je kunt hierbij denken aan een 'Streetfood' en een 'Coffee and More' formule.

Hun doel is om voor elke gast een optimale beleving neer te zetten. Door het lanceren van de nieuwe formules kom je als gast in een store terecht waar je heerlijke gerechten kunt bestellen (denk bijvoorbeeld aan een broodje 'pulled pork') en wat kunt drinken voordat je weer vertrekt. Gastvrijheid en klantvriendelijkheid staat hierbij hoog in het vaandel!

Omschrijving van de functie

Als teamleider bij onze opdrachtgever heb je verschillende verantwoordelijkheden. Je organiseert de dagelijkse gang van zaken en coacht de medewerkers. Hierbij is het de bedoeling dat elke gast een mooie beleving meemaakt, dus gastvrijheid en klantvriendelijk zijn zeer belangrijk! Ook ben je verantwoordelijk voor het aannamebeleid van jouw store, je mag dus zelf je medewerkers selecteren. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor alle administratie. Je plaatst bestellingen, maakt roosters en controleert dagelijks de kas. In deze rol heb je soms ook de verantwoordelijkheid over meerdere locaties, waaronder een onbemande locatie in Amsterdam.

Onze opdrachtgever stapt af de tankstations zoals die nu bekend zijn. Met hun nieuwe concepten ('Streetfood' en 'Coffee and More' formule) die binnenkort worden geïmplementeerd binnen de vestiging, willen zij hun gasten een unieke beleving bezorgen. Als teamleider mag jij hieraan je steentje bijdragen!

Gevraagd profiel

 • Minimaal MBO4 werk- en denkniveau;
 • Fulltime (38u per week)
 • Commerciële instelling;
 • Minimaal 1 jaar leidinggevende ervaring;
 • Achtergrond in de horeca of retail;
 • Gastvrij en klantvriendelijk!

Wat krijg jij hiervoor terug?

 • Werken in een leuke omgeving met mooie, nieuwe uitdagingen;
 • Direct een contract bij de opdrachtgever;
 • Goed salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden (bijv tankpas met korting);
 • Leuke collega's;
 • Volop trainingen om jezelf te ontwikkelen en mogelijkheden om door te groeien!

Solliciteren

Ben jij enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? Onderneem dan nu actie door te solliciteren via info@sharpandsmart.nl of te bellen naar 070-8008140.

Solliciteren met account Solliciteren zonder account

Nog geen account? Schrijf je dan nu in!

Algemene informatie

Locatie

Zaandijk

Functie

Detailhandel, Horeca

Dienstverband

Avondwerk, Weekendwerk, Fulltime

Niveau

MBO, HBO/WO

Categorie

Leidinggevend, Ervaren

Sluitingsdatum aanmelding

04-04-2021