Team Captain (parttime) Den Haag
Team Captain (parttime)
Begin direct met solliciteren! Bekijk alle vacatures

Team Captain (parttime)

Na Amsterdam en Rotterdam is het tijd om Den Haag groen te laten kleuren. Waarschijnlijk ben je de groene e-scooters al eens tegen gekomen in de andere steden. Nu wordt dan eindelijk deze duurzame mobiliteitsoplossing in ons oh zó mooie Den Haag gelanceerd. Als Team Captain ben jij verantwoordelijk voor het opleiden, coachen en aansturen van de zogenaamde “Swappers”, het managen van de laadlocatie en het maken van de roosters. Wil jij graag onderdeel zijn van een snelgroeiende, innovatieve startup én zelf je werktijden bepalen en goed (bij)verdienen? Solliciteer dan direct!

Omschrijving van de functie:

Als Team Captain ben jij onder meer verantwoordelijk voor het opleiden, coachen en aansturen van “Swappers”. Samen met je team ga jij ervoor zorgen dat de elektrische deelscooters, verdeeld over een servicegebied in Den Haag, voorzien worden van nieuwe batterijen. Wat ook tot jouw takenpakket behoort is het managen van de laadlocatie. Hierbij kan je denken aan het maken van de roosters, het aanvullen van materialen en het ophangen/wijzigen van huishoudelijke mededelingen. Jij bent dé schakel tussen de city manager en de Swappoule. Dit alles doe je natuurlijk niet alleen, dagelijks werk jij nauw samen met de city manager om alles in de juiste banen te leiden.

Over de opdrachtgever:

Onze opdrachtgever is een innovatieve startup die zich inzet voor een groene en duurzame toekomst. Omdat de steden steeds voller worden en de luchtkwaliteit verslechterd, zijn zij van mening dat er een nieuwe richting ingeslagen moet worden op het gebied van mobiliteit.

Gedeelde e-scooters staan verspreid door de stad zodat iedereen (met een geldig rijbewijs) er gebruik van kan maken. Zo probeert onze opdrachtgever de eigen, grote en vervuilende vervoersmiddelen uit het stadsbeeld te laten verdwijnen. Het is dan ook de missie van onze opdrachtgever om met een compact, gedeeld en duurzaam vervoersmiddel de stad leefbaar en bereikbaar te houden voor iedereen.

Gezocht profiel:

 • Minimaal HBO/WO werk- en denkniveau;
 • Minimaal 16 uur per week flexibel beschikbaar;
 • In het bezit van een rijbewijs B;
 • Management skills;
 • Flexibel, servicegericht en oplossingsgericht!

Wat krijg je hiervoor terug?

 • Een leuke (bij)baan;
 • Een goed salaris van 11,00 bruto per uur (excl. reserveringen);
 • Avond, nacht en weekendtoeslag;
 • Mogelijkheid om 7 dagen per week je eigen rooster in te delen;
 • Werken in een jong team;
 • Je leert de mooie stad Den Haag nóg beter kennen;
 • Een gezellige, informele werksfeer binnen een snelgroeiende, innovatieve startup!

Solliciteren

Ben jij enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? Onderneem dan nu actie door te solliciteren via info@sharpandsmart.nl of te bellen naar 070-8008140.

Solliciteren met account Solliciteren zonder account

Nog geen account? Schrijf je dan nu in!

Algemene informatie

Locatie

Den Haag

Functie

Chauffeur / Koerier, Management

Dienstverband

Avondwerk, Weekendwerk, Parttime

Niveau

HBO/WO

Categorie

Bijbaan, Startersfunctie, Ervaren

Sluitingsdatum aanmelding

19-02-2021