Startersfunctie Accountmanager media branding Alphen aan den Rijn
Startersfunctie Accountmanager media branding
Begin direct met solliciteren! Bekijk alle vacatures

Startersfunctie Accountmanager media branding

Voor onze opdrachtgever actief in de mediabranche, zijn wij per direct op zoek naar een enthousiaste junior accountmanager. Als junior accountmanager zal jij door middel van telefonische verkoop de leukste klanten binnen halen, om zo de branding te realiseren voor content marketing, sponsoring van verschillende events en te adviseren over de besteding van verschillende mediabudgetten.

Omschrijving van jouw dagelijkse werkzaamheden

Als junior accountmanager ben jij verantwoordelijk voor het zorgvuldig opvolgen van leads door middel van telefonische verkoop. Naast dat jij verantwoordelijk bent voor een stukje sales, ben jij ook verantwoordelijk voor het adviseren van verschillende klanten. De klanten in jouw klantenbestand zien jou dus niet alleen als accountmanager, maar als echte media specialist.

Als junior accountmanager ben jij verantwoordelijk voor het zorgvuldig opvolgen van verschillende leads door middel van telefonische verkoop. Naast dat jij verantwoordelijk bent voor een stukje sales, ben jij ook verantwoordelijk voor het adviseren van verschillende klanten. De klanten in jouw klantenbestand zien jou dus niet alleen als accountmanager, maar als echte media specialist.
Doordat jij in jouw rol als accountmanager ook klanten adviseert, heb jij een uiteenlopen takenpakket waarin jij jezelf veel kan ontwikkelen. Tot jouw takenpakket behoort onder anderen: telefonische verkoop, branding in zowel print als online, content marketing en sponsoring van verschillende events. Kortom, geen dag zal het zelfde zijn!

Over de opdrachtgever

De opdrachtgever bereikt meer dan 1 miljoen lezers per dag en is hierdoor de leidende B2B uitgeverij van Nederland!
De opdrachtgever is actief in verschillende branches zoals logistiek, zorg, horeca en retail. Doordat de opdrachtgever meer dan 1 miljoen lezers per dag bereikt, beschikken ze over verschillende sterke merken voor professionals in kennisintensieve functies.
Als accountmanager kom jij te werken binnen een enthousiast en gedreven team van 10 professionals. Iedereen werkt hier met korte communicatielijnen en open deuren. Doordat het team altijd op zoek is naar nieuwe ideeën en producten, is er voldoende ruimte om jezelf te blijven ontwikkelen en te groeien.

Gezocht profiel

  • Jij beschikt over een minimaal HBO werk- en denkniveau;
  • Jij bent proactief en flexibel;
  • Jij beschikt over een drijfveer voor succes;
  • Jij hebt affiniteit met media en marketing;
  • Jij bent commercieel ingesteld.

Wat krijg jij hiervoor terug?

  • Goed basissalaris van €2200;
  • Veel mogelijkheden om door te groeien;
  • Werken in een jong en gezellig team;
  • Coaching- en trainingsmomenten;
  • Goede bonusregeling die kan oplopen tot €5000 per jaar!

Solliciteren

Ben jij enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? Onderneem dan nu actie door te solliciteren via info@sharpandsmart.nl of te bellen naar 070-8008140.

Solliciteren met account Solliciteren zonder account

Nog geen account? Schrijf je dan nu in!

Algemene informatie

Locatie

Alphen aan den Rijn

Functie

Sales, Marketing

Dienstverband

Fulltime

Niveau

HBO/WO

Categorie

Startersfunctie

Sluitingsdatum aanmelding

04-04-2021