Nieuwsbericht

Sollicitatietips

Sollicitatietips

Solliciteren is een uitdaging. Door je sollicitatie slim voor te bereiden, vergroot je de kans op je droombaan. Daarom is het van belang dat je je goed oriënteert en jezelf de vraag stelt: wat is eigenlijk mijn droombaan? Wat wil ik het allerliefste voor werk doen? De volgende vraag is dan: waar vind ik deze baan? Als je dat voor jezelf kunt bedenken, begint de belangrijkste stap in de voorbereiding: een cv maken. Je cv laat zien wie je bent en wat je kunt.

Lees meer >>

Sollicitatiebrief

Vaak is het in sollicitatieprocedures nodig om een overtuigende sollicitatiebrief of -mail te schrijven, die ervoor zorgt dat je voor een gesprek wordt uitgenodigd. Een enorme uitdaging. Maak je brief wervend en enthousiast. Wek de interesse van de werkgever door jezelf te verkopen. Verdiep je van te voren in het bedrijf en kijk bijvoorbeeld naar de stijl van schrijven op hun website. Zorg er altijd voor dat je brief netjes en verzorgd is en natuurlijk: zonder taalfouten!

Hier vind je goede tips voor het schrijven van een wervende en succesvolle sollicitatiebrief: www.carrieretijger.nl/carriere/solliciteren/sollicitatiebrief-en-cv

Sollicitatiegesprek

Het is belangrijk om goed voorbereid naar een sollicitatiegesprek te gaan. Dit gesprek kan je toekomst bepalen. Een geslaagd sollicitatiegesprek kan jou je droombaan opleveren. Er zijn allerlei manieren om te zorgen dat je niet voor verrassingen kom te staan. Bovendien is het goed om van te voren al te bedenken wat voor loon je bijvoorbeeld in gedachten hebt. En wat doe je aan? Lees hier de 7 gouden tips voor een goed sollicitatiegesprek.

 

Ook interessant zijn de volgende artikelen op onze site:

Sollicitatie gesprek

Een goed CV in 9 stappen

Voorbeelden van goede CV's

Datum: 16 december 2013

Begin direct met solliciteren!

Maak je profiel compleet om automatisch gematched te worden aan de bijbanen en startersfuncties in de commerciële sector.

Personeel nodig?

Ma-vrij bereikbaar van 09:00-18:00

070 8008140

of stuur een e-mail naar:

info@sharpandsmart.nl

Volg ons
Onder voorbehoud van alle rechten © 2019. Sharp & Smart B.V.