Case

Simpel

11 december 2019
Simpel
Begin direct met solliciteren! Bekijk alle vacatures

Over Simpel

Sinds 2007 biedt Simpel voordelige sim-only aanbiedingen zonder onnodige extra’s. Met een sim-only abonnement van Simpel kies je voor supergoedkoop bellen, sms’en en internetten met gratis 4G-internetsnelheid. Simpel geeft je de middelen om maximale controle over de kosten te houden. Zo kun je een Plafondbedrag instellen en je bundels per maand gratis omhoog en omlaag aanpassen. En je kunt eenvoudig extra MB’s bijkopen als je een maand wat meer nodig hebt. Ook niet onbelangrijk om te weten; we maken gebruik van het als beste geteste en snelste mobiele netwerk van Nederland.

Samenwerking

Simpel werkt al vele jaren samen met Sharp & Smart voor de werving & selectie van Klantenservice-medewerkers als Sales & Marketing-specialisten. Sharp & Smart is een van de preferred suppliers van Simpel.

Waarom zou je ons aanbevelen?

Sharp & Smart begrijpt ons karakter en schat goed in welke mensen er bij ons team passen. Simpel is bewust geen zogenaamde ‘corporate’ organisatie maar een klein bedrijf met een geheel eigen cultuur. Werken bij Simpel is dynamisch en uitdagend. We geven ruimte en zelfstandigheid en vragen inzet, resultaten en het nemen van verantwoordelijkheid. Daar horen mensen bij met wat wij het Simpel-DNA noemen. Sharp & Smart weet wat dat inhoudt. De collega’s die we leerden kennen als kandidaten via Smart & Sharp zijn daar het levende bewijs van.

Waar zijn we tevreden over?

Smart & Sharp schakelt snel, is transparant en heeft oog voor leuke mensen.

“Voor een kleine regie-organisatie als Simpel, is Sharp en Smart al jaren een uitstekende partner, die activiteiten rondom werving en selectie uit handen neemt zodat wij ons kunnen focussen op waar wij goed in zijn. Meer een goede vriend dan een reguliere partner eigenlijk. Ze kennen ons gewoon heel goed”

Youri Treur || Director e-commerce & Customer care Simpel.nl

Terug naar het overzicht
Personeel nodig?

Personeel
nodig?

Ma-vrij bereikbaar van 09:00 - 17:30 Bel ons op 070-8008140 Mail naar info@sharpandsmart.nl

Bel mij terug
Bel mij terug

Vul hieronder uw naam en telefoonnummer in en wij nemen zo spoedig mogenlijk contact met u up

Gerelateerde cases

HeadFirst

HeadFirst 10-08-2022

Al langere tijd werkt Sharp and Smart samen met HeadFirst: een marktleidende internationale fullservice HR-dienstverlener en onze partner. We spraken Corporate Recruiter at HeadFirst Group Danielle van Amstel over de samenwerking tussen Sharp…

lees meer

EvR Verzekeringen

EvR Verzekeringen 07-10-2020

Met ruim 85 jaar ervaring en zo’n 80 medewerkers zet Eijgendaal & van Romondt zich graag in voor uw financiële zekerheid. We nemen uw financiële belangen zeer serieus en regelen de zaken die u aan ons toevertrouwt zo goed mogelijk.

lees meer

Onze opdrachtgevers