Shopmanager Den Haag
Shopmanager
Begin direct met solliciteren! Bekijk alle vacatures

Shopmanager

Voor onze opdrachtgever, een hippe meubelketen in Den Haag, zijn wij op zoek naar een enthousiaste shopmanager! Als shopmanager ben je verantwoordelijk voor het runnen van de winkel en opereer je als rechterhand van de directie. Daarnaast mag jij je ook gaan bezighouden met het opzetten en uitvoeren van marketingcampagnes, om de verkoop nog verder te stimuleren! Ben jij een topverkoper, creatief en zie jij het als een uitdaging om onze opdrachtgever nog harder te laten groeien? Wil jij werken voor een hippe meubelketen en mooie merken verkopen? Lees dan snel verder!

Omschrijving van je dagelijkse werkzaamheden:

Als shopmanager bij onze opdrachtgever krijg je veel vrijheid en veel verantwoordelijkheid! Je bent verantwoordelijk voor het zelfstandig runnen van de shop en het aansturen van je collega's. Je draagt zorg voor de verkoop en nazorg van de orders. Je bent verantwoordelijk voor het bedenken en uitvoeren van marketingcampagnes, om de verkoop nog verder te stimuleren. De achterliggende gedachte van die campagnes weet jij intern goed te communiceren, zodat jouw verkopers nog meer tools hebben.

Maar dit is nog niet alles! Naast je dagelijkse verantwoordelijkheden krijg jij ook de ruimte om over het beleid en de groei van de organisatie na te denken. Ook train jij jouw verkopers, zodat zij nog beter in hun werk worden en een persoonlijke groei doormaken.

Als laatst is onze opdrachtgever ook betrokken bij verschillende grote interieurprojecten in Den Haag. Samen met een stylist ben jij verantwoordelijk voor de volledige inrichting van appartementen. Dit doe jij in overleg met de klant, zodat een zo mooi mogelijk resultaat behaald kan worden!

Over de opdrachtgever:

Onze opdrachtgever kenmerkt zich als een frisse woonketen (totaal 3 winkels) waarbij je geïnspireed kan raken door de verkoop van de bekende Nederlandse woonmerken. Ook hebben zij een eigen merk; “be bright”. Hun eigen merk wordt geïmporteerd uit diverse landen waar zij mooie samenwerkingen mee hebben. Het merk staat voor robuuste meubelen die veelal van hout en ijzer worden gemaakt. Unieke hoogstaande producten die je alleen bij onze opdrachtgever kan krijgen, veelal op voorraad staan en die ook nog eens scherp zijn geprijsd.

Wanneer je bij onze opdrachtgever gaat werken, kom je in een jong team terecht. Je bent de rechterhand van de directie en krijgt volop ruimte om mee te denken over het beleid en koers van het bedrijf!

Gevraagd profiel:

  • HBO werk- en denkniveau;
  • Minimaal 5 jaar commerciële ervaring;
  • Ervaring in leidinggeven;
  • Commercieel en creatief;
  • Communicatief sterk!

Wat krijg je hiervoor terug?

  • Werken als rechterhand van de directie;
  • Ruimte om jezelf te ontwikkelen;
  • Goed salaris + bonusregeling;
  • Werken in een jong team!

Solliciteren

Ben jij enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? Onderneem dan nu actie door te solliciteren via info@sharpandsmart.nl of te bellen naar 070-8008140.

Solliciteren met account Solliciteren zonder account

Nog geen account? Schrijf je dan nu in!

Algemene informatie

Locatie

Den Haag

Functie

Marketing, Communicatie, Management

Dienstverband

Weekendwerk, Fulltime

Niveau

MBO, HBO/WO

Categorie

Leidinggevend, Ervaren

Sluitingsdatum aanmelding

03-04-2021