Shop Manager Rotterdam
Shop Manager
Begin direct met solliciteren! Bekijk alle vacatures

Shop Manager

Voor onze opdrachtgever (marktleider binnen de FMCG) zijn wij op zoek naar een Store Manager voor de Brand Store van één van de meest spraakmakende productlanceringen van het afgelopen jaar op de Nederlandse markt. In deze functie ben je verantwoordelijk voor een premium merkervaring, je geeft de klant een fijne shopping experience; de klant staat centraal. Je stuurt hiervoor een dynamisch team (ongeveer 4 medewerkers) aan, en zorgt samen met hen voor een prettige ongedwongen sfeer in de store. Ben jij een enthousiaste entrepreneur, en vind je het leuk om consumenten van een ultieme service te voorzien? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga je doen?

Als Store Manager ben je een rolmodel voor de andere medewerkers; je draagt zorg voor de team spirit en levert ultieme service aan de klant. Je stuurt de medewerkers aan, en motiveert hen door hen te kennen en individueel te coachen. Je zorgt voor goede communicatielijnen en een gezellige ongedwongen sfeer. Je managed de store; wekelijkse planning, voorraadbeheer en administratie, dagelijkse taken (voor, gedurende en na openingstijden), meetings met staff en back office, je bent het aanspreekpunt voor business partners en je draagt zorg voor uitvoering van tijdelijke activiteiten en aankleding van de store.

Gevraagd profiel:

  • Ervaring in het aansturen van een team en kennis van personeelsmanagement;
  • People manager;
  • Bekend in Rotterdam;
  • Een geboren netwerker met een eigen groot netwerk is een pré.

Wat krijg je hiervoor terug?

  • Werken voor een grote, internationale organisatie;
  • Leuke collega's;
  • Doorgroeimogelijkheden;
  • Basissalaris van €3000-3500 (exclusief bonussen)!

Over de opdrachtgever:

Onze opdrachtgever is één van de grootste bedrijven binnen de FMCG. Zij ontwikkelen op een innovatie manier nieuwe producten. die zij vervolgens groots in de markt brengen. Werken bij onze opdrachtgever betekent werken in één van de grootste organisaties ter wereld! Je krijgt volop (internationale) doorgroeimogelijkheden en wordt goed begeleid gedurende je carrière. The sky is the limit!

Solliciteren

Ben jij enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? Onderneem dan nu actie door te solliciteren via info@sharpandsmart.nl of te bellen naar 070-8008140.

Solliciteren met account Solliciteren zonder account

Nog geen account? Schrijf je dan nu in!

Algemene informatie

Locatie

Rotterdam

Functie

Sales, Detailhandel, Management

Dienstverband

Weekendwerk, Fulltime

Niveau

HBO/WO

Categorie

Leidinggevend, Ervaren

Sluitingsdatum aanmelding

04-04-2021