f

Sharp and Smart in een nieuw jasje

Datum 3 april 2023

De afgelopen 10 jaar heeft Sharp and Smart voor vele MKB opdrachtgevers talentvolle professionals aangetrokken. Want dat is waar het om gaat binnen recruitment. Talent vinden, talent binden en talent behouden. Voor precies die plekken in organisaties waar behoefte is aan specifiek talent. 

More than a match

Bij Sharp and Smart gaat het om mensen. Maar recruitment is voor ons ‘more than a match’. Met een persoonlijke benadering en onze zakelijke betrokkenheid brengen we kandidaten en opdrachtgevers bij elkaar. Persoonlijk, recht door zee en creatief ondernemend. Door te luisteren, door te vragen en visies en doelstellingen van opdrachtgevers te bespreken kunnen wij de juiste talenten selecteren. Daarbij blijven mensen de belangrijkste factor voor succes. Mensen maken groei en zijn de ‘kroonjuwelen’ van iedere onderneming. Zonder unieke mensen, geen omzet, geen groei én geen succes. Met de juiste professionele mensen of de juiste plek in de organisatie willen wij onze opdrachtgevers iedere keer verrassen.

10 jaar groei, van ‘alles’ naar specialisme

In 10 jaar tijd is Sharp and Smart gegroeid van een ‘wij pakken alles aan’ recruitmentbureau naar een specialist. Gespecialiseerd in HR-, sales- en office functies. Maar nog altijd met onze kracht om de beste professionals voor verschillende werkniveaus aan te trekken en aan te nemen. Vanuit onze rol als opdrachtnemer én partner adviseren wij onze opdrachtgevers over strategie en uitvoering. Want dat vinden we echt leuk en daar zijn we echt goed in.

Nieuw jasje: huisstijl en propositie

In ruim 10 jaar tijd is er veel veranderd. We zijn als bureau gegroeid en recruitment heeft zich als vakgebied ontwikkeld. Daar hoort voor Sharp and Smart een nieuwe huisstijl en propositie bij. Design- en marketingbureau Lefhebbers heeft ons geholpen met het ontwikkelen van een overtuigende merkstrategie en deze vertaald in crossmediale creaties. QLT heeft daarbij een frisse tot he point website gebouwd. Wij zijn happy met het resultaat en nieuwsgierig naar wat jullie ervan vinden.

 

www.sharpandsmart-recruitment.nl

Blijf op de hoogte

Wij houden je graag up-to-date van alles wat er speelt bij en om Sharp and Smart Recruitment. Daarnaast is de arbeidsmarkt constant in beweging en delen wij bepaalde trend en ontwikkelingen.

Navigeren door de Arbeidsmarkt van 2024: Hoe Sharp and Smart Recruitment Innovatie en Expertise Combineert
Nieuws
20-12-2023

Navigeren door de Arbeidsmarkt van 2024: Hoe Sharp and Smart Recruitment Innovatie en Expertise Combineert

Trends voor 2024: “vraag naar vast personeel neemt toe”.
Nieuws
1-11-2023

Trends voor 2024: “vraag naar vast personeel neemt toe”.

Waarom kiezen voor Sharp and Smart Recruitment?
Nieuws
14-08-2023

Waarom kiezen voor Sharp and Smart Recruitment?

Waarom kiezen voor Sharp and Smart Recruitment? Onze bewezen staat van dienst, toewijding aan kwaliteit en diepgaand begrip van de arbeidsmarkt maken ons de ideale partner voor uw personeelsbehoeften. Ontdek hoe wij jou organisatie kunnen versterken…

Lees meer