Nieuwsbericht

SHARP & SMART IN DE PERS: LEVEN MAGAZINE

Deze maand staan we met Sharp and Smart Recruitment in Leven Magazine. Een leuk interview over hoe het allemaal is begonnen. Bedankt voor het mooie artikel. Wij zijn natuurlijk benieuwd wat jullie er van vinden!

Het avontuur van Sharp & Smart Recruitment begon zeven jaar geleden op een zolderkamer en groeide uit tot een succesvolle business in Den Haag en Amsterdam.

Lodewijk van Nooten werd tijdens zijn studie Small Business en Retail Management benaderd om voor een beurs te komen werken. Met enthousiasme ging hij in op dat verzoek en liet weten dat hij zelf nog meer commerciële mensen zou regelen. Vanaf dat moment heeft Lodewijk onder de naam Van Nooten en de Mannen vaak kandidaten geplaatst bij verschillende opdrachtgevers.

Lodewijk van Nooten: “Na mijn studie ben ik dit concept meer gaan professionaliseren en zo ontstond Sharp & Smart. De allereerste keer dat onze vaste telefoonlijn op kantoor overging, was het allemaal echt officieel. Het uitzenden en het werven van personeel groeit door onze persoonlijke aanpak steeds verder uit.”

Het hoofdkantoor is sinds kort gevestigd aan de Dr. Kuyperstraat  in Den Haag en daar zijn de heren best een beetje trots op.

Ben je benieuwd naar het hele verhaal?  Klik hier voor het volledige artikel.

Sharp & Smart Recruitment
Dr. Kuyperstraat 1, Den Haag
T 070 800 81 40
www.sharpandsmart.nl
www.studentselect.nl

 

Datum: 13 juni 2018

Begin direct met solliciteren!

Maak je profiel compleet om automatisch gematched te worden aan de bijbanen en startersfuncties in de commerciële sector.

Personeel nodig?

Ma-vrij bereikbaar van 09:00-18:00

070 8008140

of stuur een e-mail naar:

info@sharpandsmart.nl

Volg ons
Onder voorbehoud van alle rechten © 2019. Sharp & Smart B.V.