Senior Recruitment Strategist gezocht in Amsterdam! Amsterdam
Senior Recruitment Strategist gezocht in Amsterdam!
Begin direct met solliciteren! Bekijk alle vacatures

Senior Recruitment Strategist gezocht in Amsterdam!

Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een Senior Recruitment Strategist! In deze functie ben jij de spil tussen de klanten en de kandidaten. Je zorgt zowel voor het binnenhalen van new business, als het plaatsen van kandidaten bij verschillende, grote multinationals. Ben jij het sterk in netwerken en vind jij het leuk om langdurige relaties op te bouwen met zowel klanten als kandidaten? Wil jij werken bij een bedrijf die in 2016 de 'Great place to work' award heeft ontvangen? Wil jij daarnaast een professionele training on-the-job krijgen zodat jij perfect je werk kunt uitvoeren? Lees dan snel verder!

Omschrijving van de functie:

Voor onze opdrachtgever, de marktleider in Life Science Recruitment, zijn wij op zoek naar een Senior Recruitment Strategist! Naast het plaatsen van kandidaten bij verschillende opdrachtgevers, ga jij je in deze functie ook bezighouden met het binnenhalen van new business. Je neemt een consultant rol aan, om je klanten te helpen met het vinden van de juiste kandidaten. Ook houd jij je bezig met contractonderhandelingen. Daarnaast is netwerken een belangrijk onderdeel van deze functie, om meer klanten binnen te halen en om meer naamsbekendheid te genereren. Een zeer veelzijdige functie dus!

Over de opdrachtgever:

Onze opdrachtgever is marktleider in life science recruitment. Zij geloven dat de recruitmentmarkt moet doorschakelen op het gebied van technologie en innovatie. Zij houden van technologie, zeker in een life science markt die drijft op ontwikkeling. Ze investeren een groot deel van hun omzet in technologische oplossingen die hen in staat stelt om Resource Technologie te gebruiken. Door de inzet van zeer geavanceerde algoritmes is hun team van Resource & Data Strategists in staat om het meest gedetailleerde, vooruitstrevende en complete Life Science-netwerk binnen Europa te onderhouden.

Ga jij werken bij onze opdrachtgever, dan krijg jij daar veel voor terug! Zo kun je je lunch bestellen bij Foodora! Ook kun je gebruik maken van bedrijfsauto's (Audi), is er een monthly lunch club en mag jij je werk dagelijks uitvoeren in een van de mooiste kantoorpanden aan de Amstel.

Gezocht profiel:

 • HBO/WO afgerond;
 • 2-4 jaar werkervaring;
 • Communicatief sterk;
 • Commercieel;
 • Enthousiast en outgoing!

Wat krijg je hiervoor terug?

 • Een jonge en dynamische werkomgeving;
 • Professionele on-the-job training;
 • Werken in een commerciële organisatie;
 • Mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen;
 • Salaris van €2750 en een oneindige bonusstructuur;
 • Mogelijkheid om door te groeien!

Solliciteren

Ben jij enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? Onderneem dan nu actie door te solliciteren via info@sharpandsmart.nl of te bellen naar 070-8008140.

Solliciteren met account Solliciteren zonder account

Nog geen account? Schrijf je dan nu in!

Algemene informatie

Locatie

Amsterdam

Functie

Advies / Staf / Beleid, Communicatie, Management

Dienstverband

Fulltime

Niveau

HBO/WO

Categorie

Ervaren

Sluitingsdatum aanmelding

03-04-2021