Sales Manager voor een payrollorganisatie Rotterdam
Sales Manager voor een payrollorganisatie
Begin direct met solliciteren! Bekijk alle vacatures

Sales Manager voor een payrollorganisatie

Voor onze opdrachtgever, een hippe en ambitieuze payrollorganisatie in Rotterdam (vlakbij de Euromast), zijn wij op zoek naar een enthousiaste Sales Manager. In deze rol ben jij onder meer verantwoordelijk voor het binnenhalen van nieuwe prospects. Dit doe je door het voeren van fysieke gesprekken en het geven van presentaties over de diensten. Intern sta je met verschillende afdelingen in contact, om je klanten zo goed mogelijk te kunnen adviseren. Vind jij het uitdagend om nieuwe relaties op te bouwen en leg jij makkelijk contact? Lees dan snel verder!

Over de opdrachtgever:

Onze opdrachtgever is een snelgroeiende payrollorganisatie gevestigd in Rotterdam. Zij vinden het belangrijk om kwaliteit te leveren. Klanten van onze opdrachtgever kiezen hen dan ook vanwege de betrouwbaarheid, de zeer goede service en de flexibele werkwijze. Werken bij onze opdrachtgever betekent werken in een team met een open en informele werksfeer!

Wanneer je bij onze opdrachtgever aan de slag gaat, kom je terecht in een leuk en ambitieus team. Elke dag wordt er samen geluncht (lunch wordt verzorgd) en er zijn genoeg leuke borrels en uitjes. Leuke extra; je komt te werken in een mooi en statig pand!

Omschrijving van je dagelijkse werkzaamheden:

Als Sales Manager krijg je veel verantwoordelijkheden. Je houdt je bezig met het binnenhalen van prospects (intermediairs). Voor hen ben je een inhoudelijke gesprekspartner, die hen op een adviserende manier kan overtuigen om klant te worden. Door kennis te delen en presentaties te geven bouw je een goede band op, waardoor zij met jou (en de organisatie) in zee willen gaan. Je bent verantwoordelijk voor het opstellen van offertes en onderhoudt contact totdat het contract ondertekend is. Daarna zorg je voor een goede overdracht naar relatiebeheer, waardoor er een goede service kan plaatsvinden.

Als Sales Manager is het daarnaast belangrijk dat je op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen. Door het bezoeken van netwerkevents en het doen van concurrentie-analyses weet jij als eerste op de nieuwste ontwikkelingen in te spelen en deze over te brengen naar je klanten.

Gezocht profiel:

 • Minimaal HBO werk- en denkniveau;
 • Minimaal 3 jaar relevante saleservaring;
 • Vakkennis over de uitzendbranche en relevante wetgevingen;
 • Sociaal en klantvriendelijk;
 • Ambitieus en prestatiegericht.

Wat krijg je hiervoor terug?

 • Werken in een leuke organisatie met leuke collega's;
 • Veel vrijheid en ruimte voor eigen initiatief;
 • Mogelijkheid om trainingen en cursussen te volgen;
 • Auto, telefoon en laptop;
 • Salaris tussen de €3500-4500 exclusief bonussen;
 • Direct een contract bij de opdrachtgever.

Solliciteren

Ben jij enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? Onderneem dan nu actie door te solliciteren via info@sharpandsmart.nl of te bellen naar 070-8008140.

Solliciteren met account Solliciteren zonder account

Nog geen account? Schrijf je dan nu in!

Algemene informatie

Locatie

Rotterdam

Functie

Advies / Staf / Beleid, Communicatie, Management

Dienstverband

Fulltime

Niveau

HBO/WO

Categorie

Ervaren

Sluitingsdatum aanmelding

19-02-2021