Sales Executive FMCG Rotterdam
Sales Executive FMCG
Begin direct met solliciteren! Bekijk alle vacatures

Sales Executive FMCG

Voor onze opdrachtgever (marktleider binnen de FMCG) zijn wij op zoek naar enthousiaste Sales Executive in Rotterdam! In deze functie ben jij verantwoordelijk voor het in de markt zetten van een nieuw product, waardoor je veel leuke relaties kunt opbouwen en je eigen netwerk kan inzetten! Wil jij je carrière starten bij één van de grootste bedrijven ter wereld en tal van doorgroeimogelijkheden hebben? Lees dan snel verder!

Wat ga je doen?

Als Sales Executive bij onze opdrachtgever krijg jij de unieke kans om een nieuw product in de markt te gaan zetten! Dit doe je door langs verschillende retailers binnen jouw regio te gaan, de consumenten aan te spreken en enthousiast te maken over het nieuwe product. Ook binnen je eigen netwerk ben je bezig met de promotie. Dit kun je doen door bijvoorbeeld een evenement te organiseren of op een andere manier het product te promoten. Vanuit de opdrachtgever krijg je hiervoor alle middelen die nodig zijn. Daarnaast ben jij een echte relatiebouwer en bouw jij een goede relatie op met de retailers die jij bezoekt. Je verschaft hen informatie, geeft hen trainingen en zorgt ervoor dat ook zij alles over het nieuwe product weten, zodat deze optimaal in de markt gezet kan worden. Op die manier kunnen jullie samen verder groeien!

Werken als Sales Executive betekent dus werken in een zeer dynamische functie. Daarnaast zijn er binnen korte termijn volop doorgroeimogelijkheden, waardoor jij snel carrière kunt maken binnen één van de grootste bedrijven ter wereld!

Over de opdrachtgever:

Onze opdrachtgever is één van de grootste bedrijven binnen de FMCG. Zij ontwikkelen op een innovatie manier nieuwe producten. die zij vervolgens groots in de markt brengen. Werken bij onze opdrachtgever betekent werken in één van de grootste organisaties ter wereld! Je krijgt volop (internationale) doorgroeimogelijkheden en wordt goed begeleid gedurende je carrière.

Gezocht profiel:

 • Minimaal een afgeronde MBO4 opleiding;
 • Commercieel ingesteld;
 • Sociaal, je maakt met iedereen een praatje;
 • Ambitieus en gedreven;
 • Ervaring met klantcontact.

Wat krijg je hiervoor terug?

 • Werken voor een grote, internationale organisatie;
 • Leuke collega's;
 • Veel vrijheid en zelfstandigheid;
 • Veel doorgroeimogelijkheden, sky is the limit!;
 • Basissalaris van €2600;
 • 13e maand en 37,5 vakantiedag per jaar;
 • Direct een contract bij de opdrachtgever!

Solliciteren

Ben jij enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? Onderneem dan nu actie door te solliciteren via info@sharpandsmart.nl of te bellen naar 070-8008140.

Solliciteren met account Solliciteren zonder account

Nog geen account? Schrijf je dan nu in!

Algemene informatie

Locatie

Rotterdam

Functie

Marketing, Detailhandel, Communicatie

Dienstverband

Fulltime

Niveau

MBO, HBO/WO

Categorie

Startersfunctie

Sluitingsdatum aanmelding

03-04-2021