Recruitment Consultant Den Haag
Recruitment Consultant
Begin direct met solliciteren! Bekijk alle vacatures

Recruitment Consultant

Altijd al willen werken bij één van de leukste recruitmentkantoren van Nederland? Sharp and Smart is een jong recruitmentbureau met volop ambitie! Ter uitbreiding van ons team zijn wij nu op zoek naar een enthousiaste Recruitment Consultant, die ons kan helpen onze klanten verder uit te bouwen en kandidaten bij hen kan plaatsen. Je hebt al de nodige vlieguren gemaakt. Met jouw kennis en ervaring help je het recruitment team naar een hoger level. Door jou resultaten laat je zien dat je tot de top binnen jouw vakgebied hoort waarna je binnen één jaar door wilt groeien naar Team Lead. Dus heb jij ambitie en wil jij ons helpen om nog sneller te groeien? Wil jij terechtkomen in een organisatie waar je echt wat kan toevoegen en waar er naar jouw input geluisterd wordt? Vind je het daarnaast ook belangrijk om na werk lekker te gaan borrelen? Lees dan snel verder en become one of us :)

Over Sharp and Smart:

Sharp and Smart is een jonge, succesvolle onderneming die dagelijks kandidaten plaatst (op basis van werving en selectie en uitzendbasis) bij leuke en hippe start-ups/scale-ups! Onze visie is simpel: Wij ondersteunen bedrijven met hun arbeidsvraagstuk waar nodig. Door als verlengstuk van hun organisatie op te treden, weten wij telkens weer succesvolle samenwerkingen te realiseren tussen klant en kandidaat. De afgelopen jaren zijn wij specialist geworden in het werven van 'Sharp' en 'Smart' personeel en helpen daarbij de opdrachtgever bij het behalen van hun doelen.

Wanneer je bij ons aan de slag gaat, kom je terecht in een jong en dynamisch team. Iedereen heeft hier zijn of haar eigen verantwoordelijkheid, maar als team bereiken en vieren wij onze resultaten! Er heerst hier een open en informele cultuur, waarbij er niet alleen tijdens maar ook na werk hard met elkaar gelachen wordt!

Omschrijving van je dagelijkse werkzaamheden:

Als Recruitment Consultant krijg je bij ons een afwisselend takenpakket. In deze rol krijg je een aantal bestaande klanten toegewezen en ga je met hen om tafel zitten. Door het gesprek aan te gaan weet je wat de klant precies zoekt, waardoor jij weet naar wat voor kandidaat jij op zoek moet. Heb je de ideale match gevonden, dan begeleid je de kandidaat gedurende het hele werving en selectieproces. Wanneer de klant en kandidaat met elkaar in zee zijn gegaan, blijf je met beide in contact om een vinger aan de pols te houden. Ook ga je opnieuw het gesprek in (relatiebeheer) om de klant ook met mogelijk andere vacatures te kunnen helpen.

Daarnaast krijg je bij ons ook de mogelijkheid om de werving bij nieuwe klanten op te zetten. In dat geval ben je er vanaf het begin bij; vanaf de eerste afspraak (samen met de accountmanager, koude acquisitie hoef je zelf niet te doen) tot aan de succesvolle plaatsing. Als Recruitment Consultant verwachten we ook dat je echt meedenkt met de klant en eventuele processen herschrijft of verbetert!

Gezocht profiel:

 • Minimaal HBO werk- en denkniveau;
 • Minimaal 2-5 jaar ervaring als recruiter;
 • Stressbestendig en daadkrachtig;
 • Commercieel, je bent zelf ook bezig met het binnen halen van new business;
 • Sociaal, je vindt het leuk om met zowel de klant als kandidaat in contact te staan;
 • Minimaal 32 uur per week beschikbaar;
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal;
 • Ambitieus, je wilt niet alleen jezelf maar ook Sharp and Smart verder brengen!

Wat krijg je hiervoor terug?

 • Een leuke, uitdagende functie met veel verantwoordelijkheid;
 • Werken in een jong en enthousiast team (gemiddelde leeftijd van 28 jaar);
 • Veel ruimte voor eigen initiatief en persoonlijke ontwikkeling (denk hierbij aan het volgen van trainingen/cursussen);
 • Doorgroeimogelijkheden;
 • Salaris tussen de €2500- €3500 bruto per maand op basis van een 40-urige werkweek op basis van ervaring;
 • Direct een jaarcontract!

Solliciteren

Ben jij enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? Onderneem dan nu actie door te solliciteren via info@sharpandsmart.nl of te bellen naar 070-8008140.

Solliciteren met account Solliciteren zonder account

Nog geen account? Schrijf je dan nu in!

Algemene informatie

Locatie

Den Haag

Functie

Advies / Staf / Beleid, Communicatie, Personeel en Organisatie

Dienstverband

Parttime, Fulltime

Niveau

HBO/WO

Categorie

Ervaren

Sluitingsdatum aanmelding

28-12-2020