Recruitment Consultant Amsterdam
Recruitment Consultant
Begin direct met solliciteren! Bekijk alle vacatures

Recruitment Consultant

Voor onze opdrachtgever, een snelgroeiende dienstverlener gespecialiseerd in projectmanagement, detachering en recruitment in de bouw- en vastgoedsector, zijn wij op zoek naar een enthousiaste en ambitieuze Recruitment Consultant! Binnen deze functie ben jij verantwoordelijk voor het gehele recruitmentproces. Jij begeleidt de kandidaten door de processen heen en ondersteunt hen waar nodig. Daarnaast is het aan jou om het opdrachtgeversbestand uit te breiden en met nieuwe klanten een relatie op te bouwen. Sta je aan het begin van je carrière, of heb je al enkele jaren ervaring en zou je graag bij een internationaal bedrijf willen werken? Lees dan snel verder!

Omschrijving van je dagelijkse werkzaamheden:

Als Recruitment Consultant bij onze opdrachtgever sta jij dagelijks in contact met professionals over de hele wereld. Je adviseert klanten over kennis- en capaciteitsvraagstukken en kijkt waar hun behoefte ligt. Daarnaast ben jij onder meer verantwoordelijk voor het plaatsen van internationale architectuur en BIM engineering professionals bij toonaangevende bestaande opdrachtgevers. Wanneer er een match is, ben jij ook verantwoordelijk voor het voeren van salaris- en contractonderhandelingen. Een ander belangrijk onderdeel is het voeren van evaluatie- en beoordelingsgesprekken met professionals die jij geplaatst hebt. Ook weet jij met succes nieuwe klanten binnen het topsegment aan de opdrachtgever te binden, en zo het opdrachtgeversbestand uit te breiden.

Als Recruitment Consultant bij onze opdrachtgever krijg jij intensieve begeleiding en trainingen, zodat jij jezelf optimaal kunt ontwikkelen.

Over de opdrachtgever:

Onze opdrachtgever is een internationaal bouw- en vastgoedbedrijf. Zij hebben zich gespecialiseerd in projectmanagement, detachering en recruitment. Zij voorzien opdrachtgevers van de juiste professionals voor vaste functies, complexe vraagstukken en projecten.

Werken bij onze opdrachtgever betekent werken in een leuke en informele omgeving. Je bent onderdeel van een ambitieus team en er heerst een prettige werksfeer. Je krijgt intensieve begeleiding en volop trainingen om jezelf te ontwikkelen.

Gezocht profiel:

  • HBO/WO werk- en denkniveau;
  • 40 uur per week beschikbaar;
  • Communicatief vaardig in het Nederlands en Engels;
  • Energiek, commercieel en ondernemend!

Wat krijg je hiervoor terug?

  • Werken bij een internationaal bedrijf met volop ontwikkelingsmogelijkheden;
  • Werken in een fijne bedrijfscultuur en onderdeel van een ambitieus team;
  • Goed salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden;
  • Direct een contract bij de opdrachtgever!

Solliciteren

Ben jij enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? Onderneem dan nu actie door te solliciteren via info@sharpandsmart.nl of te bellen naar 070-8008140.

Solliciteren met account Solliciteren zonder account

Nog geen account? Schrijf je dan nu in!

Algemene informatie

Locatie

Amsterdam

Functie

Sales, Administratief, Personeel en Organisatie

Dienstverband

Fulltime

Niveau

HBO/WO

Categorie

Startersfunctie, Ervaren

Sluitingsdatum aanmelding

15-02-2021