More than a match Sharp and Smart recruitment
Recruitment bureau Amsterdam
Personeel nodig? Neem contact op

Recruitment bureau Amsterdam

Sharp and Smart is een recruitment bureau dat zich richt op de werving en selectie van vaste en interim professionals in onder andere Amsterdam. Hierbij zijn wij de uitgelezen partner voor partijen die geschikte kandidaten zoeken voor vacatures binnen de vakgebieden: HR, Sales en Office. Wij gaan graag aan de slag om ons motto; More than a Match, in de praktijk te brengen door gekwalificeerde professionals aan te dragen. Klinkt dit interessant? Maak gerust een afspraak om te ontdekken hoe wij jou van dienst kunnen zijn.

Ons recruitment agency in Amsterdam

Sharp and Smart is dé specialist op het gebied van recruitment. Hierbij werken zowel kandidaat als opdrachtgever gedurende het gehele traject samen met één van onze recruitment consultants. Vanaf het eerste gesprek tot aan de contractonderhandelingen focussen we op het realiseren van een ideale match. Door middel van een persoonlijke aanpak zorgen we ervoor dat niet alleen kandidaten worden aangedragen die een match zijn op papier. Volgens ons gaat een match verder dan een kandidaat die voldoet aan de hard eisen. Het is namelijk minstens zo belangrijk dat een kandidaat past binnen een team en organisatie. Daarom leggen wij niet alleen de focus op prestaties uit het verleden maar ook op kennis, vaardigheden en ambities. 

De werkwijze van Sharp and Smart

Sharp and Smart heeft diverse recruitment consultants gespecialiseert in werving en selectie. De consultants zijn gespecialiseerd in het vakgebied waarvoor zij de werving en selectie verzorgen. Aan de hand van het vakgebied wordt de eerste match gemaakt binnen het recruitment-proces, namelijk met één van onze specialisten. Hierna zullen onderstaande stappen doorlopen worden:

 1. Kennismaking met opdrachtgever
 2. Gezamenlijk opstellen van het gewenste profiel
 3. Opstellen van de vacature
 4. Crossmediaal publiceren van de vacature
 5. Sollicitaties worden bekeken en gewogen op zoek naar de geschikte kandidaat (hunten)
 6. Hierna volgt de telefonische intake
 7. Gevolgd door een persoonlijke kennismaking
 8. Bij een juiste match, stellen wij de kandidaat voor aan de opdrachtgever

Wij zorgden voor de ideale kandidaat bij de volgende bedrijven

Sinds 2010 hebben we vacatures mogen vullen voor een brede groep aan opdrachtgevers. Altijd op zoek naar een aanpak en oplossing op maat, gestoeld om ons motto; More than a Match. Hieronder een greep van onze opdrachtgevers uit Amsterdam:

 • MR Marvis
 • Re:turnista
 • Studyflow
 • ELLBRU

Op zoek naar een nieuwe baan in Amsterdam?

Wekelijks plaatsen wij nieuwe vacatures binnen de vakgebieden: HR, Office en Sales. Mocht er momenteel niet een vacature bijstaan die aansluit op de wensen neem dan contact op. Wij gaan graag aan de slag om de passende baan te vinden in Amsterdam.

Op zoek naar een recruitment partner in Amsterdam?

Werken in Amsterdam is voor veel werkzoekende een droom. De krapte op de arbeidsmarkt maakt het alleen heel moelijk voor bedrijven moelijk om zich te onderscheiden. Aanwezig zijn op diverse platforms en podia is daarom essentieel. Met meer dan 10 jaar ervaring weet Sharp and Smart wat er nodig is om de juiste kandidaat te vinden. Neem contact op om de mogelijkheden binnen een recruitment partnerschap te bespreken! 

 

Gratis advies op maat

Laat hier uw gegevens achter en ontvang van ons vrijblijvend informatie over hoe wij u kunnen helpen het juiste talent op tijd aan u te binden.

Financieel Dagblad Gazellen 2020
Bel mij terug

Vul hieronder uw naam en telefoonnummer in en wij nemen zo spoedig mogenlijk contact met u up