Property Consultant Den Haag
Property Consultant
Begin direct met solliciteren! Bekijk alle vacatures

Property Consultant

Voor onze opdrachtgever, een projectontwikkelaar gespecialiseerd in residentieel vastgoed, zijn wij op zoek naar een Property Consultant. In deze rol sta jij de projectontwikkelaar bij en voorzie je van advies omtrent de aankoop van vastgoed en de daarbij behorende mogelijkheden. Heb jij gevoel voor de (Haagse) vastgoedmarkt, weet jij wat er speelt en wat de mogelijkheden zijn wat betreft projectontwikkeling van diverse panden? Ben jij financieel onderlegd en heb je (basis)kennis van koopovereenkomsten? Dan is dit een interessante functie voor jou!

Over de opdrachtgever:

Onze opdrachtgever ontwikkelt en verkoopt volledig gerenoveerd residentieel vastgoed in en rondom Den Haag. Omdat dit bedrijf al enkele jaren succesvol ontwikkelt, hebben zij een betrouwbare status opgebouwd en zijn ze daardoor in staat projecten te realiseren van hoogstaande kwaliteit en voorzien van alle hedendaagse luxe en comfort. Bij elk project staan kwaliteit, authenticiteit, duurzaamheid en kwaliteit hoog in het vaandel.

Door de jarenlange ervaring met renovatie van Haagse panden, beheersen zij het aan- en verkoopproces en weten zij op diverse kansen in te spelen; van de herbestemming van leegstaande kantoorpanden tot grootschalige nieuwbouwprojecten.

Omschrijving van de functie:

Als Property Consultant heb je een veelzijdige rol binnen de organisatie. Wanneer de aankoop van een nieuw pand wordt overwogen, wordt er aan jou om advies gevraagd. Om een goed advies te kunnen geven, zal jij het pand gaan analyseren om onder de meer de aankoopprijs te bepalen. Daarnaast ga je na wat de mogelijkheden zijn qua projectontwikkeling, en breng je daar ook een gedegen analyse van uit. Je beoordeelt of het om een korte termijn project gaat wat doorverkocht kan worden of dat een pand voor langere tijd in de portefeuille gaat en verhuurd zal worden. Wanneer er, aan de hand van jouw advies, wordt besloten om over te gaan tot aankoop van het pand, begeleidt je dit gehele traject. Je stelt (samen met een jurist) de koopovereenkomst en zorgt ervoor dat de deal gesloten wordt.

Gezocht profiel:

  • Minimaal een afgeronde HBO opleiding (in de richting van vastgoed/bouw);
  • Kennis van de Haagse vastgoedmarkt is een pré;
  • Goed met cijfers;
  • Secuur en nauwkeurig;
  • Vriendelijk en sociaal.

Wat krijg je hiervoor terug?

  • Werken bij een groeiende projectonwikkelaar op een mooi kantoor in het centrum van Den Haag;
  • Leuke collega's;
  • Salaris tussen de €3000-4000;
  • Direct een contract bij de opdrachtgever!

Solliciteren

Ben jij enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? Onderneem dan nu actie door te solliciteren via info@sharpandsmart.nl of te bellen naar 070-8008140.

Solliciteren met account Solliciteren zonder account

Nog geen account? Schrijf je dan nu in!

Algemene informatie

Locatie

Den Haag

Functie

Advies / Staf / Beleid, Financieel

Dienstverband

Fulltime

Niveau

HBO/WO

Categorie

Ervaren

Sluitingsdatum aanmelding

03-04-2021