Projectmanager Amsterdam
Projectmanager
Begin direct met solliciteren! Bekijk alle vacatures

Projectmanager

Voor onze opdrachtgever, een snelgroeiende dienstverlener gespecialiseerd in telecom, internet, IT en VoIP, zijn wij op zoek naar een Projectmanager! In deze rol ben jij verantwoordelijk voor de realisatie van verschillende projecten; van initiatiefase tot en met de oplevering van de klant. Heb jij al ervaring als projectmanager en vind je het leuk om te schakelen tussen de klant, het projectteam en leveranciers? Lees dan snel verder!

Over de opdrachtgever:

Onze opdrachtgever is een innovatieve en snelgroeiende telecomorganisatie gevestigd in Amsterdam. Zij vinden het belangrijk om ook de mkb-bedrijven een totaaloplossing te kunnen bieden op het gebied van telefonie, internet, IT en VoIP. Klanten van onze opdrachtgever kiezen hen dan ook vanwege betrouwbaarheid, persoonlijk contact en kwaliteit.

Werken bij onze opdrachtgever betekent werken in een leuke en informele omgeving. Je bent onderdeel van een leuk en ondernemend team dat samen doelen wilt behalen. Er heerst een prettige werksfeer, en ook buiten werktijd worden er leuke uitjes georganiseerd. Als Projectmanager krijg je ook volop mogelijkheden om jezelf te blijven ontwikkelen.

Omschrijving van je dagelijkse werkzaamheden:

Als Projectmanager ben jij verantwoordelijk voor de realisatie van jouw projecten; van initiatiefase tot en met de oplevering bij de klant. Vanaf het moment dat de klant heeft getekend, ga jij aan de slag. Je onderhoudt contact met de engineers en/of onderaannemers en je zorgt ervoor dat jouw project binnen de afgesproken planning volgens kwaliteitsnormen wordt geïmplementeerd bij de klant. In jouw rol ben je zowel intern als extern zeer betrokken en motiveer je je teamleden om samen tot het beste resultaat te komen. Daarnaast onderhoud je contact met de klant en geef je hen regelmatige updates.

In de functie als Projectmanager ben je de schakel tussen de klant, het projectteam, de leveranciers en andere belanghebbenden. Je bent verantwoordelijk voor het opstellen van projectplannen met bijbehorende doorlooptijden en budgetten. Wanneer het project op de juiste manier is geïmplementeerd, houd jij je bezig met een correcte afsluiting en eventuele overdracht naar een beheerorganisatie. Daarnaast ben je bezig met het uitvoeren van evaluaties en stuur je waar nodig bij op knelpunten.

Gezocht profiel:

 • HBO/WO werk- en denkniveau;
 • Minimaal 3 jaar ervaring als projectmanager;
 • Kennis van/affiniteit met IT, ICT en/of telecom;
 • Communicatief vaardig, je kunt met verschillende lagen communiceren;
 • Helicopterview, je bewaart het overzicht;
 • Proactief, je houdt een vinger aan de pols en komt met verbeteringen/aanpassingen waar nodig.

Wat krijg je hiervoor terug?

 • Werken in een ondernemende en snelgroeiende organisatie;
 • Direct een contract bij de opdrachtgever;
 • Leuke collega's;
 • Salaris tussen de €3500/4000 en een auto van de zaak;
 • Mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen.

Solliciteren

Ben jij enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? Onderneem dan nu actie door te solliciteren via info@sharpandsmart.nl of te bellen naar 070-8008140.

Solliciteren met account Solliciteren zonder account

Nog geen account? Schrijf je dan nu in!

Algemene informatie

Locatie

Amsterdam

Functie

Automatisering / Internet, Communicatie

Dienstverband

Fulltime

Niveau

HBO/WO

Categorie

Ervaren

Sluitingsdatum aanmelding

16-02-2021