Professional Investment Accounting Amsterdam
Professional Investment Accounting
Begin direct met solliciteren! Bekijk alle vacatures

Professional Investment Accounting

Voor onze opdrachtgever, een moderne bank voor professionele beleggers, zijn wij op zoek naar een Professional Investment Accounting. In deze rol ben jij onder meer verantwoordelijk voor het voeren van beleggingsadministratie, het opleveren van dagelijkse koersen voor fondsen, financiële administratie en compliance checks. Dit gebeurt voor pensioenfondsen, verzekeraars en beleggingsfondsen. Wil jij werken bij een moderne bank die volop doorgroei- en ontwikkelingsmogelijkheden biedt? Lees dan snel verder!

Omschrijving van de functie:

Als Professional Investment Accounting ben je verantwoordelijk voor het beheer van een aantal portefeuilles, waarbij je klanten pensioenfondsen, verzekeraars en beleggingsfondsen zijn. Je bent het aanspreekpunt van zowel je klanten als de assetmanagers die de daadwerkelijke beleggingen doen. Je houdt je bezig met het voeren van de beleggingsadministratie, het opleveren van de dagelijkse koersen voor fondsen, financiële administratie en compliance checks. Andere taken zijn het opstellen van maandrapportages, reconciliëren van effecten- en geldposities tussen de interne administratie, het opstellen van dagelijkse Net Asset Values en controle en beheersing van klanttransacties.

Wanneer je aan de slag gaat als Professional Investment Accounting, krijg je veel ruimte om het werk op eigen manier in te vullen. Goede ideeën worden gestimuleerd en naar verbetervoorstellen wordt geluisterd!

Over de opdrachtgever:

Onze opdrachtgever is een moderne bank voor professionele beleggers. Hun effectendienstverlening richt zich volledig op professionele beleggers in de pensioen- en effectenwereld. Zij investeren voortdurend in innovatie ideeën en oplossingen, en houden zich ook volop bezig met de kennis en vaardigheden van hun eigen werknemers.

Wanneer je bij onze opdrachtgever aan de slag gaat, kom je terecht in een stimulerende omgeving waar iedereen dezelfde kansen krijgt. Er zijn volop doorgroei- en ontwikkelingsmogelijkheden, waarbij er niet gekeken wordt naar hoe lang je er werkt, maar hoe je presteert. Er is sprake van minder hiërarchie ten opzichte van een traditionele bank, waardoor je iedereen makkelijk kunt aanspreken. Je komt terecht in een leuk team, waar iedereen elkaar helpt.

Gezocht profiel:

  • Minimaal een afgeronde HBO-opleiding;
  • Affiniteit met handel/afwikkeling van effecten en derivaten;
  • Analytisch sterk;
  • Resultaatgericht en proactief;
  • Sociaal en vriendelijk.

Wat krijg je hiervoor terug?

  • Werken bij een moderne bank;
  • Leuke functie met volop doorgroei- en ontwikkelingsmogelijkheden;
  • Leuke collega's;
  • Goed salaris tussen €3000-3500.

Solliciteren

Ben jij enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? Onderneem dan nu actie door te solliciteren via info@sharpandsmart.nl of te bellen naar 070-8008140.

Solliciteren met account Solliciteren zonder account

Nog geen account? Schrijf je dan nu in!

Algemene informatie

Locatie

Amsterdam

Functie

Advies / Staf / Beleid, Financieel

Dienstverband

Fulltime

Niveau

HBO/WO

Categorie

Startersfunctie, Ervaren

Sluitingsdatum aanmelding

16-02-2021