Product Manager B2B financiering FinTech Amsterdam
Product Manager B2B financiering FinTech
Begin direct met solliciteren! Bekijk alle vacatures

Product Manager B2B financiering FinTech

Altijd al willen werken bij een internationale pionier in de Fintech sector? Wij hebben een uitdagende functie openstaan bij een kleinschalig bedrijf met enorme groeiambities! Onze opdrachtgever is gevestigd aan het Leidseplein in Amsterdam. Voordat je aan de slag gaat krijg je uiteraard een uitgebreide training. Deze training mag je volgen op het hoofdkantoor in Helsinki! Wil je een goed salaris? Ook dat kan geregeld worden! Lees snel verder of solliciteer direct!

Omschrijving van de functie:

Voor ons kleine maar groeiende team in Amsterdam, zijn we op zoek naar een Product Manager die verantwoordelijk is voor de B2B-kredietverlening in Nederland. Behalve krediet-analyses en het helpen van klanten, ben je betrokken bij de marketing, financiering en het ontwikkelen van onze dienstverlening in Nederland. Dit betekent dat je gaat meedenken over onder meer de naamsbekendheid en de efficiëntie van het bedrijf. Dit in nauwe samenwerking met het management en een team van 50 professionals in Helsinki.

Wij zijn op zoek naar een energieke finance professional en een doelgerichte teamspeler, die verantwoordelijkheid durft te nemen. Als je wilt werken in een internationale, snel groeiende en innovatieve organisatie, met een missie om de traditionele en starre manier van bedrijfsfinanciering te veranderen in een positieve werksfeer, stuur ons dan je sollicitatie.

Over de opdrachtgever:

Onze opdrachtgever is de Nederlandse dochter van OPR-Vakuus Oy een snel groeiende Finse onderneming die in 2005 is opgericht. Met behulp van geavanceerde financiële technologie (FinTech), biedt het fonds een snelle en eenvoudige online oplossing voor ondernemingen die werkkapitaal nodig hebben. OPR-Vakuus heeft kantoren in Helsinki, Stockholm, Kopenhagen, Praag en Amsterdam. De groep heeft meer dan 500.000 klanten in Scandinavie en heeft in 2016 leningen verstrekt van in totaal bijna EUR 200 mln.

Functie vereisen:

 • Relevante hbo- of universitaire opleiding in Bedrijfseconomie, Finance of Marketing;
 • Kennis en ervaring met krediet-analyses van Midden- en Klein Bedrijf;
 • Klantgericht en spontaan, je geeft je klanten het best mogelijke advies;
 • Minimaal 1 jaar ervaring in een soortgelijke functie;
 • Vloeiend in de Nederlandse en Engelse taal.

Wat staat hier tegenover?

 • Uitgebreide training op het hoofdkantoor in Helsinki;
 • Interessante en uitdagende functie in een groeiende internationale organisatie;
 • Pioneers functie in een nieuwe opkomende markt (FinTech);
 • Mogelijkheid om zelfstandig te werken;
 • Open werkcultuur en doorgroeimogelijkheden;
 • Vast arbeidscontract;
 • Goed salaris van 40K tot 50K per jaar, afhankelijk van ervaring.

Solliciteren

Ben jij enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? Onderneem dan nu actie door te solliciteren via info@sharpandsmart.nl of te bellen naar 070-8008140.

Solliciteren met account Solliciteren zonder account

Nog geen account? Schrijf je dan nu in!

Algemene informatie

Locatie

Amsterdam

Functie

Administratief, Financieel

Dienstverband

Fulltime

Niveau

HBO/WO

Categorie

Startersfunctie, Ervaren

Sluitingsdatum aanmelding

03-04-2021