Planner gezocht! Den Haag
Planner gezocht!
Begin direct met solliciteren! Bekijk alle vacatures

Planner gezocht!

Altijd al willen werken bij een van de leukste recruitmentkantoren van Nederland? Sharp and Smart is een jong recruitmentbureau met volop ambitie! Ter uitbreiding van ons team zijn wij nu op zoek naar een enthousiaste planner, die ons kan helpen met het uitbouwen van onze klanten. Wanneer je bij ons aan de slag gaat, staat jouw ontwikkeling voorop. Dus heb jij ambitie en wil jij ons helpen om nog sneller te gaan groeien? Vind jij het ook belangrijk na het werk lekker te borrelen/uit eten te gaan? Lees dan snel verder en become one of us:)

Over Sharp and Smart:

Sharp and Smart Recruitment is een jonge succesvolle onderneming die het poolmanagement voor hippe start/scale-ups als Thuisbezorgd en felyx verzorgd! Ons visie is simpel: Wij ondersteunen bedrijven met hun arbeidsvraagstuk waar nodig. Door als verlengstuk van hun organisatie op te treden, weten wij telkens weer succesvolle samenwerkingen te organiseren tussen klant en kandidaat! Wij zijn specialist in het werven van “Sharp” en “Smart” personeel en helpen daarbij de opdrachtgever bij het behalen van zijn of haar doelen. Hierdoor kunnen onze kandidaten bouwen aan hun carrière en onze opdrachtgevers succesvol ondernemen.

Omschrijving van je dagelijkse werkzaamheden:

Als planner bij ons krijg je een afwisselend takenpakket. In deze rol ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse planning bij grote klanten als Thuisbezorgd en felyx. Je houdt je bezig met het verwerken van binnenkomende sollicitaties en bepaalt of een kandidaat een goede match is. Daarnaast zorg je voor alle administratieve handelingen (denk hierbij aan bijvoorbeeld het inschrijven van de kandidaten en het doorgeven van de juiste informatie aan onze payroll).

Je onderhoudt dagelijks contact met je pool en springt gedurende de week bij wanneer er roosterwijzigingen zijn. Je verwerkt ziekmeldingen en vakanties, en zorgt ervoor dat iedereen zijn/haar beschikbaarheid op tijd invult. Door veelvuldig in contact te staan met je klanten, zorg je voor een soepel verlopende planning!

Gezocht profiel:

 • Minimaal MBO werk- en denkniveau;
 • 32 uur per week beschikbaar;
 • Stressbestendig en daadkrachtig, je kunt snel schakelen;
 • Sociaal, je vindt het leuk om zowel met de klanten als kandidaten in contact te staan;
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal (zowel mondeling als schriftelijk):
 • Ambitieus, je wilt samen met ons de klanten tevreden te stellen door alles zo efficiënt mogelijk te laten verlopen!

Wat krijg je hiervoor terug?

 • Een leuke functie met veel verantwoordelijkheid;
 • Werken in een jong en enthousiast team (gemiddelde leeftijd van 28 jaar);
 • Veel ruimte voor eigen initiatief en persoonlijke ontwikkeling (denk hierbij aan het volgen van trainingen/cursussen);
 • Doorgroeimogelijkheden;
 • Goed salaris en meteen een vast jaarcontract!

Solliciteren

Ben jij enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? Onderneem dan nu actie door te solliciteren via info@sharpandsmart.nl of te bellen naar 070-8008140.

Solliciteren met account Solliciteren zonder account

Nog geen account? Schrijf je dan nu in!

Algemene informatie

Locatie

Den Haag

Functie

Administratief, Personeel en Organisatie

Dienstverband

Parttime

Niveau

MBO, HBO/WO

Categorie

Startersfunctie, Ervaren

Sluitingsdatum aanmelding

03-04-2021